282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.6283
EURO35.363
ALTIN2501.7

Başkan Yüksel muhtarlarla bir araya geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Yüksel muhtarlarla bir araya geldi
Abone ol
Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Eylül Ayı Muhtarlar Buluşması toplantısında merkez ve kırsal mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Yüksel, çalışmalarla ilgili bilgi verirken muhtarlardan gelen talep ve önerileri de değerlendirdi.

Süleymanpaşa Belediyesi Eylül Ayı Muhtarlar Buluşması toplantısı, Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

SALGIN TEDBİRLERİ UYGULANDI

Korona virüsü salgını tedbirleri kapsamında Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda muhtarlarla istişarede bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, talep ve önerileri dinleyerek not etti.

MUHTARLARLA FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

Yüksel, Süleymanpaşa Belediyesinin merkez ve kırsal mahallelerde devam eden yatırımları ve çalışmaları ile ilgili bilgilendirmede bulunurken, toplantıya katılan muhtarlarla yapımına başlayacak olan projeler hakkında da fikir alışverişinde bulundu.

YÜKSEL BİR BUÇUK YILDA YAPILAN HİZMETLERİ AKTARDI

Göreve geldikleri günden bugüne kadar muhtarların talep ve beklentileri doğrultusunda özellikle kırsal mahallelerde gerçekleştirilen hizmetleri detaylı bir şekilde muhtarlarla paylaşan Yüksel, önümüzdeki süreçte yapılması planlanan çalışmaları aktardı.

METRUK BİNALARLA İLGİLİ CİDDİ ÇALIŞMALAR YAPILDI

Yüksel, özellikle hem şehir merkezinde hem de kırsal kesimdeki metruk binalarla ilgili çok ciddi bir çalışma yürüttüklerini, Fen İşleri Müdürlüğü ve ilgili muhtarlarla istişare edilerek binaların tespitinin yapıldığını ve Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yıkım ve temizlik işlemlerinin gerçekleştirildiğini ifade etti.

MUHTARLAR TEŞEKKÜR ETTİ

Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri de toplantıda hazır bulunarak, sorumluluk alanları ile ilgili olarak muhtarlardan gelen talep ve önerilere yanıt verdiler. Toplantı sonrası mahalle muhtarları, taleplerine hızlı şekilde çözüm getiren ve her talebi yerine getirmek için çalışan Başkan Yüksel’e teşekkür ettiler.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çorlu Belediyesi Sahada Temizlik Çalışmalarını SürdürüyorÖnceki Haber

Çorlu Belediyesi Sahada Temizlik Çalışma...

Pazartesi Pazarında çalışmalar son aşamaya geliyorSonraki Haber

Pazartesi Pazarında çalışmalar son aşama...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar