282 üst
müge
Tekirdağ
DOLAR32.358
EURO35.1472
ALTIN2304.0

Başkan Yüksel personelin bayramını kutladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Yüksel personelin bayramını kutladı
Abone ol
Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Kurban Bayramı öncesi Fen İşleri Müdürlüğü hizmet binası bahçesinde belediye personeliyle bayramlaştı. Yüksel, Korona virüsü salgını nedeniyle sosyal mesafe kurallarına uygun olarak, fiziksel temas olmadan gerçekleşen bayramlaşmada personele lokum hediye etti.

YÜKSEL: “1 BUÇUK YILDIR YÜKSEK TEMPOYLA ÇALIŞIYORUZ”

Yaptığı konuşma ile çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Başkan Yüksel, “Bir buçuk yıldır hep birlikte yüksek tempoyla çalışıyoruz. Bu yüksek tempoya sizler ayak uydurabildiğiniz için güzel bir çalışma dönemi geçirdik. Arada sırada küçük sorunlar yaşasak da bunlar aile içinde yaşanan sorunlar gibidir. Bin kişinin bulunduğu bir kurumda bu da son derece normal. Birbirimizi tanıdıkça birbirimize olan muhabbetimiz artıyor, birbirimizi daha iyi anlıyoruz. Bu da bu kurumun gelişmesine katkı yapıyor. Ben her birinize özverili çalışmanızdan ötürü teşekkür ediyorum,” dedi.

“ÇOK ÖNEMLİ PROJELERLE GELİYORUZ”

Bir buçuk yıldır hep birlikte çok yoğun bir tempoyla çalıştıklarını ifade eden Yüksel, “Bu süreçte sizleri biraz yoruyoruz, bundan sonraki süreçte biraz daha tempomuzu arttıracağız. Ama 3-4 yıl sonra bu şehirdeki değişime şahit olduğunuzda şu an verdiğiniz emeklerin sonuçlarını görecek ve gururla ‘Bu değişimde benim de emeğim var,’ diyeceksiniz, buna inanıyorum. Çok önemli projelerle geliyoruz. Bu şehrin görmediği büyüklükte yatırımlar geliyor. Bu yatırımlar hayata geçmeye başladığında bu şehirde yaşamaktan ve bu belediyede çalışmaktan gurur duyacaksınız. Sizlere verdiğiniz emekten dolayı kalpten teşekkür ediyorum. Ben hepinizden razıyım. Allah da sizden razı olsun,” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN YÜKSEL’E SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

Başkan Yüksel, tüm personelin Kurban Bayramını kutlayarak konuşmasını tamamladı. Konuşmasının ardından, belediye personeli adına Yüksel’e çiçek takdim edildi. Geçtiğimiz günlerde 44’üncü yaşını kutlayan Yüksel için personel sürpriz kutlama gerçekleştirdi. Fen İşleri Müdürü Kenan Taşkın, tüm belediye çalışanları, yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve başkan yardımcıları adına bir hediye takdim etti.

Bayramlaşma töreni, personele pasta ve lokum hediye edilmesi ve sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde gerçekleştirilen bayramlaşma ile sona erdi.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kumbağ yolları sil baştan yenileniyorÖnceki Haber

Kumbağ yolları sil baştan yenileniyor

Marmaraereğlisi Kurban Bayramı’na HazırSonraki Haber

Marmaraereğlisi Kurban Bayramı’na Hazır

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar