282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5

BAŞKAN YÜKSEL'DEN ; Basınımızın Kıymetli Mensupları !

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BAŞKAN YÜKSEL'DEN ; Basınımızın Kıymetli Mensupları !
Abone ol
Uzun yıllardır sahada yürüttüğümüz tüm çalışmalarda bizimle birlikte ter döken, en güzel görüntüyü alabilmek ve haberi kamuoyuna en hızlı şekilde ulaştırabilmek için ‘haber takibinin zorlu şartlarında’ büyük gayretlerle görev yapan sizleri bugün, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı vesilesiyle bir kez daha yürekten tebrik ediyorum.

Habere ve bilgiye ulaşmanın saniyelerle ölçüldüğü günümüzde, teknolojinin sunduğu imkânlarlaçoğalan haber kaynaklarının birçoğunun teyide muhtaç” bilgilerle dolu olması, ekmeğini, gazetecilik mesleğinin değerlerini korumayı kendine ilke edinerek kazanmaya çalışan siz değerli gazetecilerimizi daha da değerli kılıyor.

Yerelde ve ülkemiz genelinde, özellikle sosyal medya üzerinden yürütülen manipülatif paylaşımlarla toplumumuz üzerinde oluşturulan yanlış algılar, konuyu araştırarak halkımıza doğru bilgiyi ulaştıran sizler sayesinde aydınlanıyor ve basının demokratik hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından biri olduğu gerçeği pekişiyor.

BasınımızınDeğerliMensupları,

Basını milletin müşterek sesi, bir okul, kuvvet ve rehber olarak nitelendiren Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türk basınının millet iradesinin ortaya çıkardığı Cumhuriyet’in etrafında bir kale olacağını söylemiş, bu kaleyi düşünce yolu” şeklinde tarif ederek, basın hürriyetine verdiği önemi anlatmıştır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yaklaşık bir asır önce ortaya koyduğu bu vizyon doğrultusunda, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde yapılan reformlarla Türk basınını güçlendirecek önemli adımlar atılmıştır.

Basın özgürlüğü kapsamında internet haber sitelerinin Basın Kanunu” kapsamına alınmasını ve çalışanlarınfikir işçisi” statüsüne sahip olmasını sağlayacak haklarının yasal zemine oturmasını içeren kanun teklifi TBMMAdalet Komisyonunda kabul edilerek, geçtiğimiz ay TBMM Başkanlığı’na gönderildi.

İnanıyorum ki, kanunun yürürlüğe girmesiyle birlikte çalışanların, ‘hak ettikleri niteliklere yasal yönden kavuşması’ basınımızın gücünü ve özgürlüğünü pekiştirecektir.

Kıymetli Gazeteci Dostlarım,

Üstlendiğiniz toplumsal sorumluluk bilinciyle, halkımızı doğru ve hızlı biçimde bilgilendirmek üzere gösterdiğiniz çabayı takdir ediyor, gece gündüz demeden fedakârca yerine getirdiğiniz görevden dolayı hepinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum.

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nızı can-ı gönülden kutlar, başarılı yayınlarınızın devamını dilerim.

Var olun!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ÜNİVERSİTA ADAYLARINI TERCİH FUARINA GÖTÜRDÜK !Önceki Haber

ÜNİVERSİTA ADAYLARINI TERCİH FUARINA GÖT...

ÇORLU KENT KONSEYİ BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ !Sonraki Haber

ÇORLU KENT KONSEYİ BASIN MENSUPLARIYLA B...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar