282 üst
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3728
EURO34.9806
ALTIN2325.4

Başkan Yüksel’den çarşı esnafına salgın hatırlatması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Yüksel’den çarşı esnafına salgın hatırlatması
Abone ol
Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, çarşı esnafını ziyaret ederek son günlerde tırmanışa geçen Korona virüsü salgını ile ilgili bilgilendirmede ve hatırlatmalarda bulundu. Salgının gün geçtikçe şiddetini arttırdığını ifade eden Yüksel, esnafa maske, mesafe ve hijyen konusunda hassasiyet çağrısı yaptı.

KİŞİSEL TEDBİRLER HER ŞEYDEN ÖNEMLİ

Yüksel, ziyaret ettiği esnafa salgınla mücadele kapsamında Süleymanpaşa Belediyesinin gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi verirken, kişisel önlemlerin devletin ve resmi kurumların aldığı önlemlerden çok daha etkili olduğunun altını çizdi.

YÜKSEL ARTAN VAKALARA DİKKAT ÇEKTİ

Ziyaretlerle ilgili açıklamada bulunan Başkan Yüksel, “Çarşı esnafımızı ziyaret ederek sohbet ettik. Covid-19 salgınına karşı alınması gereken tedbirler hakkında hatırlatmada bulunduğumuz esnafımıza, artan vakalar dolayısıyla tedbirlerin önemini anlatarak, tedbir kurallarına koşulsuz riayet edilmesi hususunda ricada bulunduk. Talep ve beklentilerini dinlediğimiz hemşehrilerimize, bol bereketli ve hayırlı işler diledik,” diye konuştu.

“BANA BİR ŞEY OLMAZ” DEMEYELİM

Süleymanpaşa’da yaşayan vatandaşlara da çağrıda bulunan Yüksel, salgına karşı alınacak kişisel tedbirlerin önemine değindi. Yüksel, “Kıymetli Hemşehrilerim, Covid-19 vaka sayısı ülkemizde olduğu gibi ilçemizde de tırmanışa geçmiş bulunmaktadır. Başta kendimiz sonra sevdiklerimiz ve ailemiz için, lütfen maskemizi takalım; sosyal mesafemizi koruyarak, kişisel hijyen kurallarına dikkat edelim. Kapalı ve kalabalık alanlardan uzak durup, mecbur kalmadıkça evden dışarı çıkmayalım. Maskelerimizi doğru takalım. Burnumuzu ve ağzımızı tam kapatacak şekilde kullanmadığımız maskelerin hiçbir koruma sağlamadığını unutmamalıyız. Ellerimizi olabildiğince sık yıkamalı, yıkayamadığımız zamanlarda kolonya ve dezenfektan kullanarak arındırmalıyız. Lütfen, “Bana bir şey olmaz,” demeyelim. Uyarıları dikkate alalım. Sağlıcakla kalın,” ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan ‘Tedavim evimde devam ediyorÖnceki Haber

Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özca...

Süleymanpaşa Belediyesi şehri sokak sokak temizliyorSonraki Haber

Süleymanpaşa Belediyesi şehri sokak soka...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar