282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.2978
EURO34.8266
ALTIN2410.8

BAŞKAN YÜKSEL’DEN ERGENE VELİMEŞE SPOR OYUNCULARINA TATLI ZİYARET

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BAŞKAN YÜKSEL’DEN ERGENE VELİMEŞE SPOR OYUNCULARINA TATLI ZİYARET
Abone ol
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Tekirdağ’ın profesyonel liglerde ki tek temsilcisi olan Ergene Velimeşespor’un idmanını ziyaret ederek futbolculara tatlı ikramında bulundu ve yeni sezonda başarılar diledi.

Tekirdağ’ın profesyonel liglerde ki tek temsilcisi olan Ergene’nin gururu Ergene Velimeşespor’un Mustafa Kemal Atatürk Stadyumunda ki idmanını Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ziyaret etti. Ergeneli iş adamı Celal Varol ile yapmış olduğu ziyarette Başkan Yüksel Ergene Velimeşespor’un genç yöneticileri ile de bir araya geldi.

Futbolculara, teknik ekibe ve yöneticilere tatlı ikramında bulunarak başarılı bir sezon geçirmeleri dileklerinde bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Trakya’nın hiçbir yerinde olmayan büyük bir spor tesisimiz var ve bu tesisimizde bizleri gururla profesyonel liglerde temsil eden bir takıma sahibiz. Ergene Velimeşespor sadece Ergene’nin değil tüm Tekirdağ’ın takımıdır. Yeni sezon öncesi Ergeneli iş adamımız Celal Varol ile birlikte futbolcularımızı ziyaret ettik. Futbolcularımıza tatlı ikramında bulunarak sakatlıksız başarılı bir sezon geçirmeleri dileklerinde bulunduk” dedi.

"Sporun En Büyük Destekçisi Ergene Belediyesidir"

Ergenede her zaman sporun ve sporcunun destekçisi olduklarını belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergene ilçemizdeki tüm spor kulüplerimize maddi ve manevi destekte bulunuyoruz. Sporun Trakya’da ki en büyük destekçisi Ergene Belediyesidir. Birçok belediye de olmayan futbol sahaları, spor tesisleri Ergene Belediyesinde var. Ergene Belediyemiz tarafından Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu, Naim Süleymanoğlu Spor Tesisi, Ergene Belediyesi Kapalı Spor Salonu, Vakıflar 19 Mayıs Gençlik Stadyumu ve mahallelerimize yaptığımız diğer futbol sahaları gibi birçok spor tesisini ilçemize kazandırdık kazandırmaya da devam edeceğiz. Yeni projelerimiz içinde Kırkgöz ve Esenler Mahalleleri arasına yapacağımız büyük bir futbol stadyumu var, bu güzel projeyi de ilçemize kazandıracağız. İlçemizde gençlerimizi spora teşvik ediyoruz, bu güzel spor tesislerinden yararlanmalarını sağlıyoruz” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ergene “Temiz Nefes Mobil Uygulaması” İle Tanışıyor!Önceki Haber

Ergene “Temiz Nefes Mobil Uygulaması” İl...

İYİ Parti’li Yüksel: Seçime kendi adaylarımızla girmek için çalışıyoruzSonraki Haber

İYİ Parti’li Yüksel: Seçime kendi adayla...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar