282 üst
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3692
EURO35.044
ALTIN2325.3

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SÜLEYMANPAŞA KENT ORMANI MESİRE ALANI VE SOSYAL TESİSİNİN YAPIMINA BAŞLADI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SÜLEYMANPAŞA KENT ORMANI MESİRE ALANI VE SOSYAL TESİSİNİN YAPIMINA BAŞLADI
Abone ol
İnsan odaklı hizmet anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, şehrin çehresini daha da güzelleştirecek ve Tekirdağ’ı geleceğe taşıyacak projelerine devam ediyor. Bu kapsamda Süleymanpaşa ilçesinde Kent Ormanı Mesire Alanı ve Sosyal Tesis’in yapımına başlandı.

Süleymanpaşa ilçesinin Altınova Mahallesinde yapılacak olan Kent Ormanı Mesire Alanı ve Sosyal Tesisi 30. 000 m² proje alanına sahip. Tesis bünyesinde aynı anda 600 kişinin piknik yapabileceği piknik masaları, kamelyalar, çeşmeler, barbeküler, aydınlatma elemanları ve kent donatıları bulunuyor. Ayrıca tesiste 1 adet 170 m² sosyal tesis, 2 adet büfe, 1 adet wc, 2 adet güvenlik kulübesi, 2 takım çocuk oyun grubu, 1 takım fitness aletleri ve 2 adet giriş tagları da yer alıyor. Proje bedeli ise 12.680.000 TL’dir.

Başkan Albayrak: “Kent Ormanı Mesire Alanı Ve Sosyal Tesisinin Şimdiden Vatandaşlarımıza Ve Tekirdağ’ımıza Hayırlı Olmasını Diliyorum”

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kent Ormanı Mesire Alanı ve Sosyal Tesisi’nin yapımının en yakın zamanda tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağını belirterek, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak bir kentin gelişmişlik düzeyinin ve vatandaşlarının huzurunun o kentte vatandaşların zaman geçirebilecekleri yeşil alanlarının varlığı ile doğru orantılı olduğunun bilincindeyiz. Bu anlayışla önemli projeleri hayata geçirdik. Süleymanpaşa ilçemizde yapımına başladığımız Kent Ormanı Mesire Alanı ve Sosyal Tesisi de vatandaşlarımızın hem güzel zaman geçirecekleri hem de sosyalleşebilecekleri bir alan olarak şehrimize kazandıracağız. Ben Kent Ormanı Mesire Alanı ve Sosyal Tesisinin şimdiden vatandaşlarımıza ve Tekirdağ’ımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kapıkule’de kaçak 200 bilgisayar adaptörü ele geçirildiÖnceki Haber

Kapıkule’de kaçak 200 bilgisayar adaptör...

Başkan Sarıkurt, Nijer Heyetini AğırladıSonraki Haber

Başkan Sarıkurt, Nijer Heyetini Ağırladı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar