282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.526
EURO34.9654
ALTIN2440.7

ÇORLUSPOR 1947 SON SANİYE GOLÜ İLE GÜLDÜ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÇORLUSPOR 1947 SON SANİYE GOLÜ İLE GÜLDÜ
Abone ol
Bölgesel Amatör Lig 12 gurupta Çorlu’da oynan ve taraftarların nefesini tutarak izlediği, büyük çekişmeye sahne olan Çorluspor 1947, Çıksalın spor maçında gülen taraf 90+3 üncü dakikada gelen golle Çorluspor 1947 takımı oldu. Ev sahibi ekip maçın 43’üncü dakikasında Koray la penaltı kaçırdı.

Çorlu General Basri Saran Stadında oynana maça taraftarların ilgisi de bir hayli fazla oldu. Maçı Bursa bölgesi hakemlerinden Alper Cesur yönetirken, yardımcılıklarını yan Hakemler Sakarya bölgesinden Rahmi Utku Koçer, Mustafa Altuntaş yaptı. Maçta Dördüncü Hakem olarak Bursa bölgesinden Kenan Yabalıoğlu görev yaptı. Maçın hakemleri göstermiş oldukları yönetimle maçı izleyen taraftarlardan tam not alırken, Hakem Alper Cesur sertliğe izin vermedi ve rakibine sert hareketlerde bulunan futbolcuları Sarı kartlarla uyardı

Çorluspor 1947 Penaltı Kaçırdı! 

Maça her iki takımda temkinli başlayarak rakibini  kendi üzerine gelmesini bekleyip kontra ataklarla her iki takımda gol aradı. Her iki takımında bu çabaları sonuç vermedi. İlk yarının bitimine çok az bir süre kala, ev sahibi ekip Çorluspor 1947 penaltı kazandı. Maçın 43’üncü dakikasında  Koray’ın kullandığı penaltı atışını konuk ekibin Kalecisi Oktay Özmen başarılı bir hareketle kurtardı. Bu pozisyondan Bir dakika sonra Sağ kanattan yapılan serbest vuruşta yine başarılı bir hareketle gole izin vermeyen, Çıksalınspor kalecisi Oktay Özmen maça damgasını vurdu. İlk yarıda başka gol olmayınca her iki takımda soyunma odasına 0-0 beraberlikle gitti.

Son Saniye Golü Çorluspor 1947 ye Hayat Verdi!

Maçın ikinci yarısında daha atak olan taraf konuk takım Çıksalınspor olsa da yaptığı tehlikeli atakları forvetleri çok cömertçe harcadı. Mutlak gol pozisyonlarından faydalanamayan konuk ekip, Çorluspor 1947 nini Kalecisi  Murat’ın zamanında kalesini terk ederek müdahalede bulunması sonucu mutlak golden oldu.  Ev sahibi ekip de kontra atakları ile rakibini bir hayli bunalttı. Herkes maçın berabere biteceğini tahmin ederken, Maçın Dördüncü Hakemi 4 dakika uzatma gösterdi. Dakikalar 90+3 ü gösterirken sağ kanattan yapılan ortayı çok iyi takip eden Serkan Bozkurt topu filelere göndererek takımını 1-0 öne geçiren golü attı. Maçın sonlarına doğru taraftarların Teknik Direktör Sefa Davarcı ya istifa sloganları atmaları ve gol anına kadar da devam etmelerinin ardından golü atan Serkan ve tüm futbolcular  hocasına koşarak adeta “biz hocamızdan memnunuz” mesajı verdi. Maç 1-0 Çorluspor 1947 nin galibiyeti ile tamamlandı. Futbolcular galibiyet sevincini hep birlikte teknik heyet ve taraftarları ile paylaştı.  Tarafların bir çoğu maç sonunda Sefa Hocayı tribüne çağırarak desteklerini gösterip moral verdi. Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç’da İkinci yarıda maça gelerek şeref tribününden maçı izledi.

Haber: Abdurrahim Yıldırım


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Büyük Cumhuriyet Yürüyüşü Ve Gökçe KonseriÖnceki Haber

Büyük Cumhuriyet Yürüyüşü Ve Gökçe Konse...

Ergene Velimeşe Bir İleri İki GeriSonraki Haber

Ergene Velimeşe Bir İleri İki Geri

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar