282 baskı
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3601
EURO34.9744
ALTIN2325.3

ÇORLUSPOR 1947’DE ÖZLENEN TABLO!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÇORLUSPOR 1947’DE ÖZLENEN TABLO!
Abone ol
Tekirdağ Süper Amatör Ligi ekiplerinden Çorluspor 1947 yönetimi, “Gücümü Senden Alıyorum” sloganı ile Çorlu’nun yerel idareci ve yöneticileriyle bir araya geldi.

2021-2022 Futbol sezonunda Tekirdağ Süper Amatör Lig A grubunda mücadele edecek olan Çorluspor 1947 Kulübü “Gücümü Senden Alıyorum” sloganı ile Hilton Garden Inn otelde gerçekleştirdiği kahvaltıda Çorlu’nun yerel idareci ve yöneticileriyle bir araya geldi. Programa Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı’nın yanı sıra AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Mustafa Keskin, MHP Çorlu İlçe Başkanı İlhan Ermeydan, Gelecek Partisi Çorlu İlçe Başkanı Çağrı Farımaz, Tekirdağ Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet Üzgün, İlçe jandarma komutanı Engin Türk, Çorlu İlçe Gençlik Spor Müdürü Abdülkerim Kasap, daha önce kulüpte başkanlık yapmış Geçmiş Dönem Çorlu Belediyesi Başkanı Ünal Baysan, Seyfettin Meriç, Serkan Erçili, Muzaffer Çelik, Ali Çimen, Çorluspor 1947 Taraftar Grupları Lideri Paşa Anıl, Asi Şimşekler Taraftar Gurubu liderleri Emre Tonus ve Berk Er ile Sivil Toplum kuruluşlarının yöneticileri, oda ve dernek başkanları ile mahalle muhtarları katılım sağladı.

KURUMSAL, DENETLENEBİLİR, İTİBARLI ABİR YAPI KURDUK!

Düzenlenen programda konuşan Çorluspor 1947 Kulübü Başkanı Yusuf Gümüş, “3 Eylül 2021 tarihinde düzenlenen Çorluspor 1947 Spor Kulübü Olağanüstü Genel Kurulunda şahsım ve yönetim kurulumuzu bu göreve layık gören üyelerimize ve sonrasında bizlere verdikleri pozitif enerji ile güçlendiren çorlu halkımız ve taraftarlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Yönetim kurulumuzu oluştururken çorlumuzun tüm kesimlerinden birleştirici bir kadronun oluşması için titiz çalışma ortaya koyduk. Ve kongremiz sonrası aldığımız olumlu tepkiler bizleri oldukça mutlu etti. Güçlü yönetim güçlü Çorluspor 1947, güçlü bir Çorlu demektir. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren büyük bir özveri ortaya koyduk. İlk olarak yönetim kurulumuz ile toplantı gerçekleştirerek görev dağılımlarını yaptık. Akabinde kurumsal, denetlenebilir, itibarlı bir yapı oluşturmak adına kulübümüzü uzun vadede daha üst çıtalara çıkaracak yapıyı kurduk. Yönetim kurulumuz içerisinde oluşturulan transfer komitemiz oldukça özverili bir çalışma ortaya koyarak güçlü bir kadronun temellerini attılar. Buradan kendilerine de ayrıca teşekkür ediyorum. Toplamda lisansı çıkarılmış ve kadromuza kattığımız 24 futbolcu ile sözleşme imzaladık. Ve bu güzel kadronun başına da teknik direktörlük olarak çok değerli ve deneyimli hoca Mustafa Ülkü ile anlaştık. Mustafa ülkü hocamız ile birlikte kaleci antrenörü ve yardımcı antrenörümüzle sezon hazırlıklarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bu arada sezon hazırlıkları kapsamında bizden bir üst ligde mücadele eden takımlarla oynadığımız hazırlık maçlarında bizlere mağlubiyet yüzü göstermeyen futbolcu ve teknik kadromuzu kutluyor aynı başarıyı 2021-2022 Tekirdağ Süper Amatör lig sezonunda da göstererek şampiyon olacaklarına ve bölgesel amatör lige çıkacaklarına olan inancımı da yenilemek istiyorum. Görev süremiz boyunca takımızı profesyonel liglerde görmek en büyük hedefimiz olacaktır.”dedi.

ASLAN YATTIĞI YERDEN BELLİ OLUR!

Gümüş, “Aslan yattığı yerden belli olur sözünü bilerek kulübümüzün çorlu yeni sanayi sitesi kooperatifi içerisinde yer alan tesislerinde ciddi bir tadilat ve onarım çalışması gerçekleştirerek teknik kadromuzun katkılarıyla bu sezon oynayacakları futbol ile şampiyonluğu göğüsleyeceklerine gönülden inandığımız futbolcularımıza evlerinde ki gibi bir ortamı oluşturduk. Kulübümüz tesislerinde 24 futbolcu, 3 teknik kadro konaklamaktadır. 1 kulüp müdürü, 1 malzeme sorumlusu, 1 masör ve 1 de lojman sorumlusu olarak 4 personel görev yapmaktadır. 2 yönetim kurulu üyemiz ise futbol şube sorumluları olarak her daim tesislerimizde koordinasyonu sağlamaktadır. Çorluspor 1947 spor kulübü olarak uzun vadede takımızı profesyonel liglere çıkaracak bir yapının temel taşlarını oluşturuyoruz. Tesisleşme ve alt yapı önceliklerimiz arasında yer alacak. Çorlu’ya, Çorluspor 1947 futbol takımımıza yakışır nitelikte projeler ortaya koymaya devam edeceğiz. Gençlere önem vereceğiz. Alt yapı takımlarımızı oluşturarak Çorlumuz da ki yetenekli çocuklara sahip çıkacağız. Bizler şahsım ve yönetim kurulum olarak aldığımız bu önemli sorumluluğun farkındayız. Çorlu için Çorluspor 1947 futbol takımımız için elimizi, gövdemizi taşın altına koymayı şeref ve onur biliyoruz. Allah’ın izni ile 12 Aralık tarihinde saat 12.30’da Çorlu General Basri Saran stadında sezonun ilk maçına çıkacağız. Bu vesile ile siz sayın davetlilerimizi tribünlerde ağırlamaktan mutluluk duyarız. Bugün burada düzenlediğimiz tanışma ve dayanışma kahvaltı programımıza katılan çok değerli protokol üyelerimize, oda başkanlarımıza, kulübümüze emek vermiş geçmiş dönem başkanlarına, takımımızın her daim yanında olan ve haberleri ile bizlere destek veren basın mensuplarımıza ve son olarak takımımızın 12. gücü olan taraftarlarımıza teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum.”diye konuştu.

BİZE LAZIM OLAN TEK ŞEY BİR ARADA OLMAK

Düzenlenen programda konuşan Çorlu Belediyesi Başkanı Ahmet Sarıkurt ise “Yusuf Başkanıma Genel Kurulda da ifade etmiştim. Son derece kapsayıcı, hemen hemen hepimize temas etmeye çalışan güzel bir yönetim yaptı. Öncelikle bu tercih için kendisine çok teşekkür ediyorum. O netice itibariyle de bugün hep beraberiz. Başkanımız sürece hızlı girdi ve genç arkadaşlarımızın takıma dahil olduğunu görüyoruz. Eminim bu çok kısa zamanda Çorluspor 1947’ye başarıyı getirecek. Tabi bu başarının akabinde şehrimize hedefler koymamızın gerektiğini de ifade etmek istiyorum. Önce süper amatör, sonra bölgesel lig ve sonra diğerleri neden olmasın. Çorlu’muz büyüklüğü itibariyle Türkiye’nin en büyük yerleşim yerlerinden bir tanesi. Bize lazım olan tek şey bir arada olmak. Önce birbirimize inanmak sonra herkesi de inandırmak. Yusuf Başkanımıza hep beraber destek olacağız. Başarılardan hep beraber mutluluk duyacağız ve nice başarılar için de gayret edeceğiz. Çorlu’muzda 50 bine yakın genç kardeşimiz var ve onlar için idoller lazım. Biz hem altyapı hem tesisler için yatırım yapacağız. Milletvekilimiz de burada. Türkiye’nin birçok şehrinde güzel tesisler var. Vekilimizden Çorlu için de desteğini bekliyoruz.”ifadeleri kullandı. 

ŞAMPİYONLUK KUPASI VEREYİM DEMİŞTİM AMA NEREDEYSE TAYİNİMİZ ÇIKACAK!

Salonda yaptığı konuşma ile davetlileri kahkahaya boğan Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, “Spor gerçekten birleştirici bir unsur. O anlamda ben 3 yılı burada devirdim. Daha önceki görev yerlerimde şampiyonluk kupası vermiştim. Çorluspor 1947’ye aynı şekilde size de şampiyonluk kupası vereyim demiştim ama neredeyse tayinimiz çıkacak. İnşallah bu sefer güzel bir birliktelik var. Biz de burada olursak hep beraber şampiyonluk kupasını veririz. Yusuf Gümüş ve yönetimine başarılar diliyorum.”şeklinde konuştu. 

ÇORLU İÇİN ÇABAMIZ VAR

Düzenlenen programda konuşan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ise “Bu sene Çorlu Spor 1947’nin şampiyon olacağına inanıyorum. Her şey inançla başlıyor. Ben inanıyorum ki Çorlu bu yıl inanmış ve Çorlu’ya Süper Amatör Lig dar geliyor. Bizim amacımız PTT 1. Lig’e kadar çıkmak inşallah. Bizler hedeflerimizi büyük tutmak zorunda olan, hayalin gerçeğe dönüşeceği bir bölgede yaşıyoruz. Bu oluşuma destek veren tüm iş adamlarımıza teşekkür ediyorum ama bu yetmeyecek daha fazla olmasını istiyorum. Tüm iş adamlarımıza bulundukları yerdeki sosyal olaylara daha fazla katılmalarını istiyorum. Tekirdağ’ımızda 180 milyona yakın yatırımlar yapıldı. Çorlu’muzda da tam olimpik yüzme havuzu kazandıracağız. İl tipi gençlik merkezi ve tenis kortu ile Çorlu’muz hak ettiği spor tesislerini kazanacak. Tekirdağ’a 15 bin kişilik stadyumu kazandırmak istiyoruz. Başkanımız da istemekte haklı ve bizde yapmak zorundayız. Çorlu için çabamız var. Hem Namık Kemal hem de General Basri Saran Stadı’nın yeni ve daha güzel bir görünüme kazandırmak istiyoruz. İnşallah hedeflediğimiz tüm başarılara hep beraber kavuşacağız. Asıl olan bizim birlik ve beraberlik içinde olmamız.”dedi.

ÜRETİM VAR GÜCÜ İLE DEVAM EDİYOR!

Toplantının sonunda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yel, “2019 yılından itibaren dünya olarak görmediğimiz bir pandemi yaşıyoruz. Bütün dünya ekonomileri etkilenmişken ülkemizin de etkilenmemesi mümkün değil. Bu anlamda Allah’a şükürler olsun Türkiye, Çin ile beraber büyüyebilen ülkeler arasında. Bunun etkilerini orta vadede enflasyonun azaldığını, istihdamın arttığını ve kur ile ilgili dalgalanmaların da bittiğini göreceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığındaki kabinemiz, bu konuda kararlı duruşunu sergilemektedir. Bu duruş sayesinde de önümüzdeki süreçte kur dalgalanmalarının etkilerindeki olumsuzlukların bertaraf edileceğini ve sabit gelirlerin arttığı bir 2022 yılına şahit olacağız. Bölgemizde sanayi faaliyetleri devam ediyor. Çerkezköy’de fabrika inşaatlarını gözlemliyoruz. Bölgemizde iş yeri kapanması konusunda elimizde veri yok. Üretim var gücü ile devam ediyor.”diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BAKİYENİZİ KONTROL ETMEDEN OTOBÜSE BİNMEYİN!Önceki Haber

BAKİYENİZİ KONTROL ETMEDEN OTOBÜSE BİNME...

Jandarma, kadına şiddete yamaç paraşütü ile dikkat çektiSonraki Haber

Jandarma, kadına şiddete yamaç paraşütü...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar