282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.5472
EURO34.9267
ALTIN2430.0

Corona Ergene Velimeşespor’un Yakasını Bırakmıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Corona Ergene Velimeşespor’un Yakasını Bırakmıyor
Abone ol
Koronavirüse yakalanan futbolcu sayısı 7 oldu

li.com2. Lig Beyaz Grup’ta yer alan Ergene Velimeşespor sadece rakipleriyle değil tüm Türkiye’yi etkisi altına alan koronavirüs salgını ile de mücadele ediyor. Test sonuçları pozitif çıkan futbolcular nedeniyle bir türlü ideal kadro ile sahaya çıkamayan Ergene Velimeşespor’da test sonucu pozitif çıkan futbolcu sayısı 7’ye yükseldi. 

 

Kulüp personelinde koronavirüs vakasına rastlandığı ilk andan itibaren yaklaşık 40 gündür hem sadece Türkiye değil tüm dünyayı kasıp kavuran Covid-19 salgını ile hem de rakipleri ile mücadele etmek zorunda kalan Ergene Velimeşespor’da Niğde Anadolu ile Velimeşe’de oynayacağı maç öncesinde bir kötü haber daha geldi.

 

Kulüpten yapılan açıklamada, test sonuçlarına göre 1’i kulüp personeli 7’si futbolcu olmak üzere toplam 8 pozitif vakaya rastlandı. 

 

7 futbolcusu koronavirüs nedeniyle 4 önemli futbolcusu da sakatlık nedeniyle Niğde Anadoluspor ile oynanacak olan maçta forma giyemeyecek olan Ergene Velimeşespor’da teknik heyet kadro kurmakta zorlanıyor. 

 

Test sonuçları pozitif çıktığı için izole edilen futbolculardan 14 günlük karantina süresini tamamlamasına karşın test sonuçları hala pozitif çıkan futbolcular olduğu bilgisine de yer verilen açıklamada, “En az 14 gün izole bir şekilde futboldan ve antrenmanlardan uzak kalan bir futbolcunun yeniden form tutabilmesi için de bir o kadar süreye ihtiyaç var. Bu da test sonucu pozitif çıkan bir futbolcunun en az 1 ay sahalardan uzak kalması manasına geliyor” denildi. 

 

Geçtiğimiz sezon koronavirüs nedeniyle liglerde oynanan maçlara ara verildiği de anımsatılan açıklamada yeniden maçlara ara verilmesi gerektiği bu sayede bulaşma hızının düşürülebileceği ve yeni koronavirüs vakalarının önüne geçilebileceği belirtilerek yetkililerin gerekli incelemeleri yaparak uygun tedbirleri bir an evvel alması da istendi.  

 

Sene başında kadrosunu başarılı ve gelecek vaat eden isimlerle takviye eden Ergene Velimeşespor ideal kadrosu ile sahaya bir türlü çıkamayınca hedeflediği puanları toplayamadı ve beklentilerin çok ötesinde kaldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Erken doğan bebeklerin videosu Avrupa’da ödül aldıÖnceki Haber

Erken doğan bebeklerin videosu Avrupa’da...

Havaş üst yönetimine atamaSonraki Haber

Havaş üst yönetimine atama

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar