282 baskı
müge
Tekirdağ
DOLAR32.338
EURO35.0374
ALTIN2282.8

Cüneyt Yüksel`den Çorluspor 1947`ye büyük destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cüneyt Yüksel`den Çorluspor 1947`ye büyük destek
Abone ol
2019-2020 Tekirdağ Süper Amatör Lig ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirerek şampiyonluğa ulaşmak için yoğun çaba harcayan Çorluspor 1947 Spor Kulübü yönetim kurulu Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel`in katkısı ile Bölgesel Amatör Ligde şampiyonluk potasında ki Tekirdağspor`un yıldız oyuncusunu kadrosuna kattı.

Yıldız oyuncu Cüneyt Yüksel`in girişimi ile Çorluspor 1947`de

Çorluspor 1947 Kulübü yönetim kurulu TBMM Başkanı Sayın Mustafa Şentop`un Çorlu ilçesi ziyaretine eşlik eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel`den Tekirdağspor`un kaptanlığını yapan Hakan Sofuoğlu isimli yıldız oyuncunun transferi ile ilgili destek talebinde bulundu. Talep karşısında anında Tekirdağspor transfer komitesi ile irtibata geçen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Yüksel oyuncunun Çorluspor 1947 Kulübüne transferinin gerçekleşmesini sağladı.

Çorluspor 1947 kulübümüze hayırlı olsun

Başkan Yüksel futbolcunun Çorluspor 1947 Kulübüne hayırlı olsun temennilerini iletirken; “Çorluspor 1947 Kulübümüze mücadele ettiği Tekirdağ Süper Amatör Ligde başarılar diliyorum. Kulüp yöneticilerimizin ricası oldu ve transferin bedelsiz gerçekleşmesine vesile olduk. Çorlu`muza, Çorluspor 1947 Kulübümüze hayırlı olsun” dedi.

Başkan Yüksel 2 dakikada transferi bitirdi

Çorluspor 1947 Spor Kulübü Başkan vekili Tarık YIS ise konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Süleymanpaşa Belediye Başkanı Sayın Cüneyt Yüksel`in Tekirdağspor ile ilgili katkılarını çok yakından takip ediyor ve gözlemliyoruz. Meclis Başkanımız Sayın Mustafa Şentop`un ilçemiz ziyaretinde kendisinden yardım talep ettik. Oyuncu için istenilen bonservis bedeli 25 ila 30 bin lira seviyelerindeydi. Bu rakamı karşılamamızın zor olduğunu ifade ettiğimde Sayın Cüneyt Yüksel 2 dakikalık telefon görüşmesi ile transferin bedelsiz gerçekleşmesini sağladı. Çorluspor 1947 Kulübü camiası olarak Süleymapaşa Belediye Başkanı Sayın Cüneyt Yüksel`e teşekkür ediyoruz. Eğer kendisi yardımcı olmasaydı oyuncunun transferini gerçekleştiremeyebilirdik. Yeni transferimizle kadromuz oldukça güçlendi ve şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Zabıta Tartı Kontrol Noktası Uygulaması YaptıÖnceki Haber

Zabıta Tartı Kontrol Noktası Uygulaması...

Saadet Partisi’nden BÜYÜK KUDÜS MİTİNGİSonraki Haber

Saadet Partisi’nden BÜYÜK KUDÜS MİTİNGİ

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar