282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.4503
EURO34.7487
ALTIN2438.6

Demir Grup ÇBSK Forma Sponsoru Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Demir Grup ÇBSK Forma Sponsoru Oldu
Abone ol
Demir Grup A.Ş. Türkiye Basketbol 2. Ligi C Grubunda mücadele eden Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'nün (ÇBSK) forma sponsoru oldu. Sponsorluk anlaşması için Çorlu Belediyesi Spor Salonu'nda imza töreni düzenlendi. Öte yandan ÇBSK Basketbol A Takım antrenör ve oyuncuları Covid-19 testinden geçti.

Türkiye'nin önde gelen firmalarından biri olan Demir Grup A.Ş. ve Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü arasında forma sponsorlu anlaşması yapıldı. Çorlu Belediyesi Spor Salonu'nda düzenlenen imza törenine Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı, Demir Grup A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hasan Eligül, Demir Grup A.Ş. yöneticileri, ÇBSK Basketbol A Takımı antrenör ve oyuncuları ile kulüp yöneticileri ve basın mensupları katıldı.

'Spora Olan Desteklerimiz Sürecek'

İmza töreni öncesinden futbolcular ile tanışarak bir süre sohbet eden Demir Grup A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Sivasspor'a verdikleri desteğin yanı sıra basketbol'da da spora olan desteklerini sürdürdüklerini belirterek, "Sivasspor ve Büyükçekmece'nin ardından Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'ne de destek vermek istedik. Dün olduğu gibi bundan böylede spora olan desteklerimiz sürecek. Kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah takımımız bu hafta oynayacakları karşılaşmayı kazanarak ligin başarılı takımları arasında yerini alacak ve ligi lider olarak tamamlayacak. Şimdiden başarılar diliyorum." dedi.

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ise Türkiye'nin önde gelen önemli firmalarından biri olan Demir Grup A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir'e ve yöneticilerine teşekkür ederek anlaşmanın hayırlı olmasını diledi. Daha sonra imza törenine geçilirken forma sponsorluk anlaşması Demir Grup A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir ve Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hasan Eligül anlaşmayı imza altına aldılar. Başkan Eligül imza töreni sonunda Demir Grup A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir'e forma hediye etti.

'ÇBSK Antrenör ve Oyuncuları Covid-19 Testinden Geçti'

Hafta sonu Geçit Spor ile karşı karşıya gelecek olan ÇBSK Basketbol A Takım antrenör ve oyuncuları maç öncesinde kulüp sağlık sponsoru olan Özel Reyap Hastanesi'nde Covid-19 testine tabi tutuldular. Testler sonucunda sporcu ve antrenörlerin testleri negatif çıkarken, takım maç hazırlıklarına devam etti.

ÇBSK önümüzdeki hafta Kayserigaz GSK deplasmanında galibiyet için mücadele edecek.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ÇERKEZKÖY’ÜN TAŞKIN SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYORÖnceki Haber

ÇERKEZKÖY’ÜN TAŞKIN SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞU...

Bölge Esnafı Yıkılan Binanın Yerine Otopark İstiyorSonraki Haber

Bölge Esnafı Yıkılan Binanın Yerine Otop...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar