282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.5688
EURO34.952
ALTIN2443.5

Dezenfeksiyon çalışmaları ara vermeden devam ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dezenfeksiyon çalışmaları ara vermeden devam ediyor
Abone ol
Süleymanpaşa Belediyesi Korona virüsü salgını ile mücadele kapsamında, şehir genelindeki dezenfeksiyon çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Hem merkez hem kırsal mahallelerde devam eden çalışmalarda Ertuğrul, Hürriyet ve 100. Yıl Mahallesi ile İnecik Mahallesi’nde cadde, kaldırım, sokak yıkama ve dezenfeksiyon işlemleri gerçekleştirildi.

ERTUĞRUL VE 100. YIL DEZNFEKTE EDİLDİ

Salgın tehdidinin ortadan kaldırılması için tüm imkânları ile mücadelesini sürdüren Süleymanpaşa Belediyesi, belirli periyotlarla bütün mahallelerde arındırma çalışmaları gerçekleştirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Yazar Mehmet Serez Caddesi başta olmak üzere Ertuğrul Mahallesi ile 100. Yıl ve Hürriyet Mahallesi’nde cadde, sokak ve kaldırımlarda yıkama ve dezenfeksiyon faaliyetleri yerine getirildi.

YAĞMURDAN ETKİLENEN İNECİK MAHALLESİ’NE YARDIM ELİ

Öte yandan, aşırı yağışlar nedeniyle sel felaketine maruz kalan ve sokakları mille kaplanan İnecik Mahallesi’nde temizlik ve arındırma çalışmaları ivedilikle gerçekleştirilerek İnecikli vatandaşların mağduriyet yaşamalarının önüne geçilmiş oldu.

YÜKSEL: “SALGINI DEF EDENE KADAR DURMAYACAĞIZ”

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Salgın belasını başımızdan def edene kadar belediye olarak tüm imkânlarımızla mücadelemize devam edeceğiz. Bu virüs, aşı ya da kesin tedavi bulunana kadar hayatımızın bir parçası olmaya devam edecek. Bu nedenle kişisel tedbirler ve sosyal mesafeye riayet etmek her zamankinden daha önemli. Bu anlayışla bütün Süleymanpaşa’da maske dağıtımlarımız devam ediyor. Dezenfekte çalışmalarımıza hiç ara vermedik. İlk günden bu yana hem bizim ve diğer resmi kurumlarımızın, hem de vatandaşlarımızın aldığı tedbirler sayesinde Süleymanpaşa dünya ve ülke geneline göre salgınla mücadelede başarılı oldu. Bu başarının hastalık tamamen yok edilene kadar sürdürülebilmesi için aynı kararlılıkla mücadelemizi yine hep birlikte devam ettirmemiz gerekiyor,” diye konuştu.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
SORUNLARI YÖNETEMEYEN BİR BÜYÜKŞEHİR İLE KARŞI KARŞIYAYIZÖnceki Haber

SORUNLARI YÖNETEMEYEN BİR BÜYÜKŞEHİR İLE...

Başkan Yüksel Çiftçilere Geçmiş Olsun Ziyaretinde BulunduSonraki Haber

Başkan Yüksel Çiftçilere Geçmiş Olsun Zi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar