282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.586
EURO34.8048
ALTIN2489.5

Doğru Söyledik Yanlış Anlaşıldık

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Doğru Söyledik Yanlış Anlaşıldık
Abone ol
Ergene Velimeşespor Kulübü Başkanı Serkan Bezgin 2 Ocak tarihinde basında ve kendi sosyal medya hesabında Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak adına yayınlanan haberde kamuoyu tarafından yanlış anlaşıldığını belirten bir basın açıklamasında bulundu.

Ergene Velimeşespor Kulüp Başkanı Serkan Bezgin, “2 Ocak 2022 tarihinde basında ve kendi kişisel sosyal medya hesabımda yayınlanan paylaşımım kamuoyunda siyasi paylaşım olarak algılandı. Ne yazık ki bu yanlış anlaşılma beni çok üzdü” dedi.

Ergene Velimeşespor Kulübü Başkanı Serkan Bezgin açıklamasında,  “Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Kadir Albayrak’ı ben bir baba, bir abi olarak sever ve saygı duyarım. Tekirdağ’ımızı profesyonel liglerde temsil eden tek takım olan gururumuz Ergene Velimeşespor’umuza 500 bin TL para yardımında bulunacağı sözünü vermişti. Başkanımızın bu sözü ne yazık ki havada kaldı. Türkiye’nin her yerinde Tekirdağ’ımızı temsil eden kulübümüze vermiş olduğu para desteğini yerine getirmesini istiyoruz. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Kadir Albayrak ve yüce meclis Bölgesel Amatör Liglerinde oynayan Tekirdağ temsilcisi futbol takımlarına maddi anlamda büyük destekler verdi. Bu yüzden Kadir Başkanımızı ve yüce meclisimize teşekkür ediyor, aynı hassasiyeti Ergene Velimeşespor takımımıza da göstermelerini istiyorum. Ergene Velimeşespor kulübü sadece benim ya da Ergene’nin değil tüm Tekirdağ’ın takımıdır. Ergene Belediye Başkanımız sayın Rasim Yüksel, Ergene Belediye Meclisimiz, esnaflarımız ve sanayicilerimiz elimizden geldiğince futbol kulübümüze maddi ve manevi anlamda destek olduk olmaya da devam ediyoruz. Bizleri üzen tek konu Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yalnız bırakılmamızdır. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Kadir Albayrak bizlere biz sör verdi ve bu sözü yerine getirmemesi bizleri çok üzdü. Büyükler babalık yapar, abilik yapar, bizler bu yaşımıza kadar böyle gördük böyle bildik. İlk devre çok şansızdık ama ikinci devre herkes daha güçlü bir Ergene Velimeşespor seyredecek. Bunun sözünü tüm sporseverlere veriyorum. Bu takım kesinlikle ligden düşmeyecektir. Düğün bittikten sonra kınayı nabalım, sayın Kadir başkanımız bize destek olsa ne olur olmasa ne olur. Ekonomik olarak desteği geçtik, manevi olarak da destek görmedik görmüyoruzda. Bu güne kadar Ergene Velimeşespor’umuza emek veren, destek olan tüm Velimeşespor camiasına teşekkür eder şükranlarımı sunarım” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çorlu Belediyesi Usulsüz Arsa Satışlarına Karşı Halkı UyardıÖnceki Haber

Çorlu Belediyesi Usulsüz Arsa Satışların...

Ergene Belediyesi Tarafından Öğrencilere Seminer VerildiSonraki Haber

Ergene Belediyesi Tarafından Öğrencilere...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar