282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.4622
EURO34.7177
ALTIN2436.5

Ergene Belediyesinden amatör spor kulüplerine 4 milyon TL’lik katkı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergene Belediyesinden amatör spor kulüplerine 4 milyon TL’lik katkı
Abone ol
İlçede faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine nakdi ve ayni desteklerine devam eden Ergene Belediyesi bugüne kadar 4 milyonu aşkın destek gerçekleştirdi.

Ergene Belediyesi Ulaş Hizmet binasında Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, belediye başkan yardımcısı Yüksel Baydarlı, meclis üyesi Mülayim Bedir, özel kalem müdürü Doğan Durmaz ve spor kulüplerinin başkan ve temsilcilerinin katıldığı törenle kulüplere bu yıl ki maddi destek miktarını gösteren sembolik çekleri teslim edildi.

 Ergene Belediyesi olarak ilçemizde faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine ayni ve nakdi yardımlarımıza devam ediyoruz diyen Başkan Yüksel, “Bu yıl da her zaman olduğu gibi bizler spor kulüplerimize nakdi ve malzeme desteğimiz devam ediyor. Allah kısmet ederse bu yıl 330 bin TL nakdi yardım gerçekleştireceğiz. Yine takriben 400 bin TL’lik de malzeme desteğimiz olacak. Bugüne kadar Ergene Belediyesi olarak amatör spor kulüplerimize 2 milyon 200 bin TL nakdi yardım 2 milyon TL’lik de malzeme desteğinde bulunduk” dedi.

 Başkan Yüksel konuşmasını şöyle sürdürdü: “Tabii ki bunlar yeterli mi, yetmez. Ama tabii ki bütçemiz buna el veriyor. Ancak yine de kulüplerimiz darda kaldığı zaman bizler elimizden geleni yapmaya hazırız. Biliyorsunuz ben de bu makamlara spor kulübü başkanlığından geldim. Yöneticiliğin ne demek olduğunu sorumluluğun ne demek olduğunu iyi bilirim. Yönetici arkadaşlarımızın işleri hiç kolay değil. Zamanlarından fedakarlık yapıyorlar, ekonomilerinden ödün veriyorlar. Ben kendilerine teşekkür ediyorum. Spor kulübü yöneticisi olmak zordur. Kulüplerimize emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da spora, sporculara, yöneticilere desteklerimiz devam edecek.”

 Programda spor kulüplerinin temsilcileri ile bir süre sohbet ederek görüş alışverişinde bulunan ve taleplerini dinleyen Başkan Yüksel daha sonra kulüp yetkililerine maddi destek miktarını gösteren toplam 330 bin TL’lik sembolik çekleri takdim etti.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BÜYÜKŞEHİRDEN, TEKİRDAĞ'DA EĞİTİM GÖRECEK ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE ANLAMLI DESTEKÖnceki Haber

BÜYÜKŞEHİRDEN, TEKİRDAĞ'DA EĞİTİM GÖRECE...

Çorlu Belediyesi 30 Ağustos Zafer Turnuvası Sona ErdiSonraki Haber

Çorlu Belediyesi 30 Ağustos Zafer Turnuv...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar