282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2498.1

Ergene Kırkgöz Gençlik Spor Şampiyon Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergene Kırkgöz Gençlik Spor Şampiyon Oldu
Abone ol
Tekirdağ 1.Amatör Ligi C grubunda Ergene Belediyesini temsil eden Ergene Kırkgöz Gençlik Spor grubunu lider olarak tamamlayarak şampiyonluk ipini göğüsledi. Şampiyon Ergene Kırkgöz Gençlik Spor önümüzde ki haftalarda Süper Amatör Ligine yükselmek için plaf off müsabakaları oynayacak.

Tekirdağ 1.Amatör Ligi D grubunda şampiyon olan Ergene temsilcisi Ergene Pınarspor’un ardından bu hafta da Tekirdağ 1.Amatör Ligi C grubunda bir başka Ergene temsilcisi olan Ergene Kırkgöz Gençlik Spor sezonu şampiyonlukla tamamladı. Son lig maçında Çorlu Doğan Spor’u 2-1 yenen Ergene Kırkgöz Gençlik Spor maç sonunda şampiyonluk sevincini doyasıya yaşadı. Şampiyonluk kupasını Ergene Belediyesi Meclis Üyesi Mülayim Bedir teslim etti.


Başarılı Teknik Direktör Kariyerine Yeni Şampiyonluk Ekledi

Ergene Kırkgöz Gençlik Spor’u şampiyonluğa taşıyan başarılı teknik direktör Levent Durgut kariyerindeki kupa ve şampiyonluklarına yenilerini de eklemiş oldu. Durgut teknik direktörlük kariyerinde Misinli Sporla 2.Amatör ligde şampiyonluk, Misinli Sporla 1.Amatör Ligde lig ikinciliği kupası ve play offlar, Ergene Kırkgöz Gençlik Sporla 1.Amatörde lig ikinciliği kupası ve play offlar ile son olarak yine Kırkgöz Gençlik Sporla 1.Amatörde şampiyonluk ve kupa kaldırdı.

Başkan Yüksel’den Tebrik Mesajı

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel sosyal medya hesabından Ergene Kırkgöz Gençlik Spor için tebrik paylaşımında bulundu. Başkan Yüksel sosyal medya hesabından, “Ergene Pınarspor’umuzun ardından Tekirdağ 1.Amatör ligindeki bir diğer temsilcimiz olan Ergene Kırkgöz Gençlik Spor Kulübümüzde ligi şampiyonluk ile tamamlamıştır. Futbolcuları, teknik heyeti, yönetimi ve taraftarlarını kutluyorum. Sporun her branşında, her platformunda Ergene takımları başarıya endekslidir” paylaşımında bulundu.

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ergene Belediyesi Atatürk Evi Müzesi Vatandaşların Akınına UğruyorÖnceki Haber

Ergene Belediyesi Atatürk Evi Müzesi Vat...

Ergene’de Kaldırım ve Yol Tamiri Çalışmaları Devam EdiyorSonraki Haber

Ergene’de Kaldırım ve Yol Tamiri Çalışma...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar