282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.455
EURO34.829
ALTIN2438.6

Ergene Velimeşespor 1 – 2 Eynesil Belediyespor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergene Velimeşespor 1 – 2 Eynesil Belediyespor
Abone ol
Türkiye 3. Futbol Ligi 2. Grup’ta mücadele eden Ergene Velimeşespor yeni sezonun açılış maçında konuk ettiği Eynesil Belediyespor takımına 2 – 1 mağlup oldu.

Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda oynanan ve Tolga Akbaba, İsmail Semih İleri, Burak Özer hakem üçlüsünün görev aldığı karşılaşmaya Ergene Velimeşespor kalede Salih, savunmada Burak Can, İbrahim, Furkan ve Kerim, orta alanda Fatih Dilek, Ahmet Hakan, Ahmet Tuna, Metehan, Samet Günhan ve ileride Efecan dizilişi ile başladı.
  İlk yarıda konuk takımın kazandığı köşe vuruşunun ardından ceza sahası dışına çıkarılan topa yaklaşık 20 metreden vuran Erhan Şengül’ün şutu kalabalığın arasından geçerek yan kale direğine de çarparak filelere gidince 28. dakikada Eynesil Belediyespor 1 – 0 öne geçti.
  İkinci yarıya baskılı şekilde başlayan ve oyunu rakip yarı alana yıkan Ergene Velimeşespor’da orta sahada yaşanan top kaybının ardından Erhan Şengül bir anda kaleci Salih ile karşı karşıya kaldı. İlk pozisyonda topa müdahale eden kaleci Salih’in çabası yetersiz kalınca topu bir kez daha önünde bulan Erhan Şengül kendisinin ve takımının ikinci golünü maçın 54. dakikasında kaydetti.
 Golden baskılarını iyice arttıran Tekirdağ temsilcisi 86. Dakikada kaptan Fatih’in ceza sahası içerisinde yerde kaldığı pozisyonda penaltı kazandı. Topun başına geçen kaptan Fatih kalecinin sağından topu ağlara gönderdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ligin açılış maçında Ergene Velimeşespor ligin yeni takımı Eynesil Belediyespor’a 2 – 1 yenilerek lige puansız başladı.

  Fikstür gereği ligin ikinci haftasını maç yapmadan geçecek olan Ergene Velimeşespor 18 Eylül 2022 tarihinde deplasmanda Ayvalıkgücü Belediyespor takımı ile karşı karşıya gelecek.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÖDÜLE DOYMUYORÖnceki Haber

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÖDÜLE DOY...

Kırklareli’de Bizans dönemine ait sikke ele geçirildiSonraki Haber

Kırklareli’de Bizans dönemine ait sikke...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar