282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.4486
EURO34.4745
ALTIN2473.3

Ergene Velimeşespor 2 – 2 İnegölspor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergene Velimeşespor 2 – 2 İnegölspor
Abone ol
Misli.com2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Ergene Velimeşespor sahasında konuk ettiği İnegölspor ile maçın uzatma anlarında kalesinde gördüğü golle 2 – 2 berabere kaldı. Son dakika golüyle önemli bir galibiyeti yitiren Ergene Velimeşespor 28 maç sonunda 22 puana ulaştı.

Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı AdemCinek, Mustafa Zıvalı ve Kenan Özcan hakem üçlüsü yönetti. Karşılaşmaya son derece hızlı başlayan ve rakip kalecinin de hatası sonucu topla buluşan Çınar’ın dar açıdan topu filelere göndermesi ile 1 – 0 öne geçen Ergene Velimeşespor ilk yarının son dakikalarında konuk takımın kullandığı köşe vuruşunda Abdulkadir Kuzey’in yaptığı kafa vuruşuna engel olamayınca top filelere gitti ve ilk yarı 1 – 1’lik eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıda iki takımın da kontrollü oyunu tercih ettiği karşılaşmada konuk İnegölspor duran toplarla ev sahibi Ergene Velimeşespor ise savunmasının arkasına atılan uzun toplarla rakip kalede etkili olmaya çalıştı.

Bu pozisyonların birinde maçın 89. dakikasında savunma arkasına atılan uzun topa hareketlenen Oğuzhan sert ve düzgün bir vuruşla topu filelere göndererek Ergene Velimeşespor’u bir kez daha öne geçirdi. Hakem AdemCinek’in kayıp zaman olarak karşılaşma sonuna 6 dakika ilave ettiği maçın 90+5. dakikasında İnegölspor’un savunmadan öne çıkan Seydi’nin ayağından bulduğu gol skora bir kez daha denge getirdi ve karşılaşma 2 – 2’lik eşitlikle tamamlandı. Bu sonuçla haftaya 21 puanla başlayan iki takım da puanını 22’ye yükseltti.

Ergene Velimeşespor 29 maç sonunda topladığı 22 puanla 19 takımlı grubun 14. Sırasında yer alırken İnegölspor 28 maç sonunda 22 puanla 13. Sırada yer aldı.

Ergene Velimeşespor gelecek hafta maçında 24 Mart 2021 Çarşamba günü deplasmanda 19 puanla ligin son sırasında yer alan Niğde Anadolu takımına konuk olacak. İki takım arasında ligin ilk yarısında Velimeşe’de oynanan karşılaşmayı Ergene Velimeşespor 3 – 2 kazanmıştı.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ergene’de Çanakkale Şehitleri Dualarla Yad EdildiÖnceki Haber

Ergene’de Çanakkale Şehitleri Dualarla Y...

Başkan Yüksel’den anlamlı günde şehit ailesine ziyaretSonraki Haber

Başkan Yüksel’den anlamlı günde şehit ai...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar