282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2498.1

Ergene Velimeşespor 3 Niğde Anadolu 2

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergene Velimeşespor 3 Niğde Anadolu 2
Abone ol
Ergene Velimeşespor galibiyet hasretine son verdiMisli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Ergene Velimeşespor 11. Hafta maçında sahasında konuk ettiği Niğde Anadolu takımını maçta 2 kez geriye düşmesine karşın 3 – 2 yenerek hanesine 3 puanı yazdırdı.

7 futbolcusundan korona virüs, 4 futbolcusundan da sakatlık dolayısıyla toplam 11 futbolcusundan yoksun çıktığı maçta Ergene Velimeşespor, Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk stadyumunda Niğde Anadolu takımını konuk etti.

 

Aykut Sergin, Okan Akbal ve Efe Kurtuluş hakem üçlüsünün görev aldığı maça hızlı başlayan taraf konuk ekip oldu. Maçın henüz 5. dakikasında Atalay’ın kaydettiği golle 1 – 0 öne geçen Niğde ekibine ilk yanıt 11. Dakikada kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen kaptan Fatih Dilek’ten geldi. Topu doğrudan kaleye gönderen kaptan Fatih skora dengeyi getirdi.

Bu golden 3 dakika sonra Metehan’ın ceza sahası dışından kaleye gönderdiği top Ergene Velimeşespor filelerine gidince konuk takım karşılaşmada bir kez daha öne geçti. 21. dakikada kaptan Fatih kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydedince skora bir kez daha denge geldi.

 

Ergene Velimeşespor’da Semih Ceylan, 2 – 2’lik eşitliği sağladığı maçta Niğde Anadolu takımının kullanacağı serbest vuruş öncesi yaşanan itiş – kakış sırasında yardımcı hakem Efe Kurtuluş’un ikazı sonucu hakem Aykut Sergin tarafından kırmızı kartla oyun dışına gönderilince ev sahibi takım sahada 10 kişi kaldı. İlk yarının son dakikasında konuk takımdan Berkin Taşkın’ın da hakemi aldatmaya yönelik hareketten ikinci sarı kartını görünce kırmızı kartla oyun dışına gönderilince iki takım da saha da 10 kişi kaldı.

 

İlk yarının uzatma anlarında kaleci ile karşı karşıya kalan Alper Yener’in kaydettiği golle iki kez yenik duruma düştüğü maçta 3 – 2’lik skorla öne geçen Ergene Velimeşespor soyunma odasına önde giden taraf oldu.

 

İkinci yarıda takımların çabası gol getirmeye yetmeyince karşılaşma Ergene Velimeşespor’un 3 – 2 üstünlüğü ile tamamlandı.

 

Ligde en son 28 Ekim 2020 tarihinde yine Velimeşe Atatürk Stadyumu’nda oynanan maçta Çorum FK takımını 1 – 0 yenmeyi başaran Ergene Velimeşespor ligde 3 maçlık mağlubiyet serisine de Niğde Anadolu karşısındaki galibiyetle son verdi.

 

Geride kalan 11 maç sonunda topladığı 9 puanla 19 takımlı grubun 12. Sırasına yer alan Ergene Velimeşespor ligde gelecek haftayı fikstür gereği maç yapmadan geçecek. Ergene ekibi daha sonra ise 3 Aralık 2020 Perşembe günü deplasmanda Ankara Demirspor ile karşı karşıya gelecek.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Yardımcısı Çolpan: “Deprem Uyarılarını Dikkatle Dinledik”Önceki Haber

Başkan Yardımcısı Çolpan: “Deprem Uyarıl...

Ergene Belediyesi Velimeşe Gölet Projesi Hızla YükseliyorSonraki Haber

Ergene Belediyesi Velimeşe Gölet Projesi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar