282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.6283
EURO35.363
ALTIN2501.7

Ergene Velimeşespor ‘altın’ buldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergene Velimeşespor ‘altın’ buldu
Abone ol
Ergene Velimeşespor 2 – 0 GümüşhanesporTürkiye 3. Futbol Ligi 2. Grup’ta mücadele eden Tekirdağ’ın profesyonel liglerdeki tek temsilcisi Ergene Velimeşespor konuk ettiği Gümüşhanespor’u 2 – 0 gibi net bir skorla geçerek hanesine 3 puanı yazdırdı.

Ligin 6. Haftasında Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada Semih Kurt, Turgut Evran ve Alp Osman Karaosmanoğlu hakem üçlüsü görev aldı.
Kalede Salih Şenbaş, savunmada Burakcan Alakuş, Kerim Bölük, Furkan Külekçi ve İbrahim Hırçın, orta alanda Mete Genç, Samet Günhan, Halil Uysal, Ahmet Tuna Akıl ve kaptan Fatih Dilek ileri uçta ise Efecan Barlık ilk 11’i ile maça başlayan Ergene Velimeşespor ilk yarısı golsüz tamamlanan maçın ikinci yarısında rakibine oranla üstün oyununu gollerle süslemeyi ve maçı kazanmayı bildi.
75. dakikada kaptan Fatih’in ortasında kale sahası içerisinde topa kafayla dokunan Efecen Barlık’ın kaydettiği golle 1 – 0 öne geçen Ergene Velimeşespor maçın uzatma anlarında ise oyuna sonradan giren üç oyuncunun ortaklaşa geliştirdikleri atakta Kerem Çalışkan sağ kanattan getirdiği topu ceza sahasına gönderdi. Görkem Can Güner topu kontrol edip geriden destek veren Akif Özerli’ye çıkardı. Akif'in topu kontrol etmeden yaptığı estetik vuruş kalecinin ve herkesin bakışları arasında filelere gidince Ergene Velimeşespor 2 – 0 öne geçti. Kalan bölümlerde başka gol olmayınca Ergene Velimeşespor hanesine bu sezon ilk kez 3 puanı bir arada yazdırdı.
Oynadığı 5 maç sonunda 4 puana ulaşarak 17 takımlı grubun 13. sırasına yükselen Ergene Velimeşespor gelecek hafta İstanbul deplasmanında Bayrampaşaspor takımının konuğu olacak.
Bayrampaşaspor ile Ergene Velimeşespor takımları arasındaki maç 15 Ekim 2022 Cumartesi günü saat 15.00’de Bayrampaşa Çetin Emeç Stadyumu’nda oynanacak.

--


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sabah yürüyüşleri 100’üncü günündeÖnceki Haber

Sabah yürüyüşleri 100’üncü gününde

Ergene Belediyesi Atatürk Evi ve Müzesine Ziyaretler Devam EdiyorSonraki Haber

Ergene Belediyesi Atatürk Evi ve Müzesin...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar