282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.5755
EURO34.8874
ALTIN2435.8

Ergene Velimeşespor Başkanı Serkan Bezgin, “Daha yeni başlıyoruz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergene Velimeşespor Başkanı Serkan Bezgin, “Daha yeni başlıyoruz”
Abone ol
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Tekirdağ’ın profesyonel liglerdeki tek temsilcisi Ergene Velimeşespor’un İnegölspor karşısında elde ettiği galibiyetin ardından açıklama yapan kulüp başkanı Serkan Bezgin, bunun henüz başlangıç olduğunu galibiyet serisinin peş peşe geleceğine ve Ergene Velimeşespor’un kısa sürede hak ettiği yere geleceğine inandığını söyledi. Ligin ilk 7 haftasında galibiyete hasret kalan Ergene Velimeşespor ilk galibiyetini sahasında konuk ettiği İnegölspor önünde elde etti.

Bu Galibiyete Çok İhtiyacımız Vardı

Maçın ardından değerlendirmede bulunan ve bu skorla takım üzerindeki olumsuz havanın değiştiğini sözlerine ekleyen Serkan Bezgin, “Bu galibiyete takımın, şehrin, bölgemizin çok ihtiyacı vardı. Ergene Velimeşespor’un kadro kalitesi bulunduğumuz konumu kesinlikle hak etmiyor. İnegölspor galibiyeti ile birlikte hızla tırmanışa geçeceğimize ve seri galibiyetler alacağımıza yürekten inanıyorum. Çünkü oyuncularımızın karakterine, kalitesine, teknik heyetimizin bilgi birikimi ve deneyimine güveniyoruz” dedi.

Ergene Velimeşespor’a desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ettiğini de sözlerine ekleyen Başkan Serkan Bezgin, “Gerek maddi, gerekse manevi destek veren herkese, maçlarımıza gelerek takımımızı 90 dakika boyunca destekleyen taraftarlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Şimdi sırada Niğde deplasmanı var. Orada da kazanmak istiyoruz. Ardından sahamızda oynayacağımız Adıyaman maçına tüm sporseverleri şimdiden davet ediyor, takımımızın yanında destekçi olmalarını istiyorum” diye konuştu.

Kaymakamımız ve Belediye Başkanımıza Ayrıca Teşekkür Ediyorum

Kulüp Başkanı Serkan Bezgin Ergene Kaymakamı ve Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e ayrıca teşekkür ettiğini belirterek, “Tekirdağ’ın profesyonel liglerdeki tek temsilcisi, gururumuz Ergene Velimeşespor’umuza desteklerinden dolayı Ergene Kaymakamımız Mehmet Emin Taşçı’ya ve Ergene Belediye Başkanımız Rasim Yüksel’e ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Serkan Bezgin Ergene Velimeşespor’un puan cetvelinde bulunduğu konumun kimseyi yanıltmaması gerektiğini ifade ederek her takımı yenebilecek güce sahip olduklarını dile getirdi ve alt sıralardan kısa süre de kurtulmayı hedeflediklerini belirtti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Durdurulan araçta döviz, altın ve gümüş ele geçirildiÖnceki Haber

Durdurulan araçta döviz, altın ve gümüş...

GÖREVE YENİ BAŞLAYAN ZABITA PERSONELİNE ETKİLİ İLETİŞİM EĞİTİMİ VERİLDİSonraki Haber

GÖREVE YENİ BAŞLAYAN ZABITA PERSONELİNE...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar