282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.5915
EURO34.825
ALTIN2490.4

Ergene Velimeşespor galibiyeti kaçırdı Ergene Velimeşespor 0 – 0 Diyarbekirspor A.Ş.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergene Velimeşespor galibiyeti kaçırdı Ergene Velimeşespor 0 – 0 Diyarbekirspor A.Ş.
Abone ol
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Ergene Velimeşespor sahasında konuk ettiği Diyarbeskirspor ile golsüz berabere kaldı. Burak Can Alakuş’un 80. Dakikada kırmızı kartla oyun dışında kalması nedeniyle son bölümleri bir kişi eksik oynayan, mutlak gol fırsatlarından yararlanamayan bir topu da direkten dönen Tekirdağ temsilcisi galibiyeti kaçıran taraf oldu.

Adnan Deniz Kayatepe, Mert Baykal ve Hasan Cebeci hakem üçlüsünün görev aldığı karşılaşma Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda oynandı.

 

İlk yarıda denk takımların mücadelesi şeklinde oynanan karşılaşmada Ergene Velimeşespor’un kaydettiği gol pozisyon öncesi kaleciye faul yapıldığı gerekçesi ile konuk Diyarbekirspor takımının filelere gönderdiği top da ofsayt gerekçesi ile geçersiz sayıldı. İlk yarıda Ergene Velimeşespor’un bir topu da direkten döndü.

 

İlk yarısı golsüz sona eren maçın ikinci yarısında her iki takım da gol bularak maçı kazanmak için rakip kale önünde çoğalmaya çalışsa da girdikleri pozisyonları değerlendiremedi. İkinci yarıda Ergene Velimeşespor Oğuzhan ile mutlak bir gol şansından yararlanamazken Diyarbekirspor takımının da bir topu direkten döndü.

 

Ergene Velimeşespor bu sezon ilk kez bir maçı gol yemeden tamamladı

 

İlk yarıda bir ikili mücadele sonrası maçın hakemi tarafından sarı kartla cezalandırılan Burak Can Alakuş, 81. dakikada yaptığı faulün ardından kırmızı kartla oyun dışına gönderildi. Uzatma süreleri de dahil olmak üzere 15 dakikayı aşkın bölümü bir kişi eksik oynamak zorunda kalan Ergene Velimeşespor bu sezon ilk kez bir maçta kalesini gole kapatmayı başararak zorlu maçta hanesine bir puanı yazdırmayı başardı.

 

Golsüz tamamlanan maçın ardından Ergene Velimeşespor 12 maç sonunda topladığı 11 puanla 20 takımlı grubun 17. sırasında yer alırken Diyarbekirspor 12 maç sonunda puanını 15’e yükselterek 12. sırada yer aldı.

 

Sıkıştırılmış hafta maçlarının oynandığı 2. Ligde hafta arası maçı oynayan Ergene Velimeşespor fikstür gereği hafta sonu Etimesgut Belediyespor takımı ile oynayacağı 13. hafta maçını da Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda oynayacak.  Geride kalan 12 maçta elde ettiği 4 galibiyet ve 3 beraberlikle 15 puan toplayan Etimesgut Belediyespor topladığı 15 puanla 13. sırada yer alıyor. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ergene Belediyesi’nden Atatürk’ü anma programıÖnceki Haber

Ergene Belediyesi’nden Atatürk’ü anma pr...

Tekirdağ’da FETÖ operasyonu: 9 gözaltıSonraki Haber

Tekirdağ’da FETÖ operasyonu: 9 gözaltı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar