282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.5671
EURO34.9267
ALTIN2433.5

Ergene Velimeşespor Gümüşhanespor İle 3-3 Berabere Kaldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergene Velimeşespor Gümüşhanespor İle 3-3 Berabere Kaldı
Abone ol
TFF. 2.Lig Beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz Ergene Velimeşespor Trabzon deplasmanında Gümüşhanespor ile 3-3 berabere kalarak haftayı 1 puan ile kapadı.

Trabzon İli temsilcisi Gümüşhanespor ile Gümüşhane Şehir Stadyumunda karşı karşıya gelen mavi beyazlılar ilk yarısını 2-1 önde kapadıkları müsabakadan ne yazık ki 90 dakika sonunda 3-3 beraberlik ile ayrıldı.

Müsabakanın henüz 11.dakikasında ev sahibi ekip penaltı atışı kazandı. Topun başına geçen rakip takım oyuncusu Muharrem Efe penaltı atışını gol ile sonuçlandırarak takımını 1-0 öne geçirdi. Müsabakada 1-0 yenik duruma düşmesine rağmen rakip kale önünde ataklarını sürdüren temsilcimiz Ergene Velimeşespor aradığı beraberlik golünü 25. dakikada takım kaptanı İbrahim Fatih Dilek ile buldu. Skora denge gelen müsabakada temsilcimiz Ergene Velimeşespor 45. dakikada Alper Yener ile skoru 2-1'e getirdi ve soyunma odasına 2-1 önde gitti.

Üst Üste 2 Gol ve 1 Kırmızı Kart

Müsabakanın ikinci yarısında Gümüşhanespor ilk geliştirdiği atakta Sercan Kaya ile 46. dakikada golü bularak skora denge getirdi. Bu golün şokunu üzerinden atamayan Ergene Velimeşespor 49. dakikada rakip takım oyuncusu İlke Tankul'un golüne de engel olamadı ve kalesinde 3.golü gördü. Deplasmada 49.dakikada 3-2 yenik duruma düşen mavi beyazlılar Mert Er Estik'in görmüş olduğu ikinci sarı kartın kırmızı karta dönüşmesi ile 52. dakikada 10 kişi kaldı.

Son Sözü Kaptan Söyledi

Rakibi karşısında bir kişi eksik duruma düşmesine rağmen bir an olsun mücadeleden kopmayan Ergene Velimeşespor, takım kaptanı İbrahim Fatih Dilek ile aradığı beraberlik golünü 72. dakikada buldu. Skora denge getiren mavi beyazlılar 1 kişi eksik tamamladıkları Gümüşhanespor deplasmanından 3-3'lük beraberlik ile ayrıldı.

3-2 yenik durumdayken 52. dakikada Mert Er Estik'in de kırmızı kart ile oyun dışı kaldığı müsabakayı 3-3 sonuçlandıran Ergene Velimeşespor gelecek maçlar öncesi umut verdi.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ergene Belediyesi Doğaya ve Yeşile Sahip ÇıkıyorÖnceki Haber

Ergene Belediyesi Doğaya ve Yeşile Sahip...

Keşan’da ”Haydi” uygulaması tanıtıldıSonraki Haber

Keşan’da ”Haydi” uygulaması tanıtıldı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar