282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.5126
EURO34.7529
ALTIN2486.3

Ergene Velimeşespor iyi başladı sonunu getiremedi Ergene Velimeşespor 1 – 2 Etimesgut Belediyespor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergene Velimeşespor iyi başladı sonunu getiremedi Ergene Velimeşespor 1 – 2 Etimesgut Belediyespor
Abone ol
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Ergene Velimeşespor sahasında konuk ettiği Etimesgut Belediyespor’a 1 – 0 öne geçtiği maçta 2 – 1 yenildi ve haftayı puansız kapattı.

Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda oynanan ve Burak Akdağ, Kurtuluş Aslan ve Burak Akıllı hakem üçlüsünün görev aldığı karşılaşmada ilk yarıda rakibine oyun üstünlüğünü kabul ettiren mavi beyazlılar aradığı golü ilk yarının son bölümünde 44. dakikada Yakup Alkan’ın şık kafa golüyle buldu.

 

İlk yarıyı 1 – 0 önde tamamlayarak soyunma odasına üstün olan taraf olarak giden Ergene Velimeşespor ikinci yarıda bu üstünlüğünü devam ettiremedi. Etimesgut Belediyespor takımının sol kanattan geliştirdiği atakta kale sahası ön çizgisine gönderilen topa ayak koyan Berk Akgönül kaleci Emre Güler’in müdahalesine karşın topu filelere gönderince 69. dakikada skora denge geldi.

 

Skor eşitliğinin ardından iki takım da galibiyet sayısı için rakip kale önünde pozisyon aramaya başladı. Bu pozisyonların birinde Etimesgut Belediyespor atağında Mahmut Emir’in ceza sahası içerisinde topa elle müdahalesi sonrası hakem beyaz noktayı işaret etti. Penaltı atışını Göksu Türkdoğan ile gole çeviren konuk takım mücadelede 2 – 1 öne geçti. Kalan dakikalarda takımların çabası başka gol getirmeye yetmeyince karşılaşma konuk takımın 2 – 1’lik üstünlüğü ile sona erdi.

 

Bu skorla Ergene Velimeşespor 13 maç sonunda topladığı 11 puanla 20 takımlı grubun 17. Sırasında küme düşme hattında yer aldı. Mavi beyazlılar gelecek hafta lig lideri Sakaryaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. 21 Kasım 2021 Pazar günü yeni Sakarya Atatürk Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 13.00’de başlayacak.  

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Yüksel, belediye başkanları toplantısına katıldıÖnceki Haber

Başkan Yüksel, belediye başkanları topla...

Başkan Yüksel Bulgaristan seçimleri için oy kullanılan okulları ziyaret ettiSonraki Haber

Başkan Yüksel Bulgaristan seçimleri için...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar