282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Ergene Velimeşespor Kulüp Başkanı Adem Memiş Açıklamalarda Bulundu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergene Velimeşespor Kulüp Başkanı Adem Memiş Açıklamalarda Bulundu
Abone ol
Çin’de görülmeye başlayan COVİD-19 virüsü önce Dünyanın çeşitli ülkelerine yayılmaya başladı, sonrada ülkemize geldi. Ülkemize geleli bir süre oldu ve her gün vaka sayısı artıyor, ölen vatandaşlarımıza Allah'tan Rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Basit yayılan bir hastalık olduğunu hepimiz biliyoruz, devletimizde gerekli önlemleri alıyor, bizde bu önlemlere uymalıyız ve önemli bir işimiz olmadığı sürece evden dışarıya çıkmamalıyız.

COVİD-19 ülkemizde yavaş yavaş görülmeye başladığında, tesislerimiz ve stadımız belediye ekipleri tarafından dezenfekte edildi, futbolcularımızın kaldığı odalar detaylı bir şekilde dezenfekte edildi ve gerekli önlemler alındı, bu süreçte ligde önce evimizde seyircisiz bir şekilde Tuzlaspor maçını oynadık, sonra kardan dolayı ertelenen Vanspor FK maçını oynadık hafta içi, Van’a Uçak ile gittik Havaalanlarında gerekli tedbirlerimizi aldık, zorlu bir süreçti ve bu sürecin üstünden 14 gün geçti Teknik ekibimiz ve Futbolcularımızda herhangi bir belirti olmadı, Allah korusun böyle bir belirti olsaydı biz bütün oyunculara ve hocalarımıza test yaptırır gerekli önlemleri alırdık, şükürler olsun her hangi bir belirtiye rastlanmadı.

Maçtan döndükten sonra ve liglerde ertelendikten sonra Takıma süresiz izin verdik, Futbolcularımız evlerinde Aileleri ile birlikte, tabi lig tamamen bitmedi ve Futbolcularımızda Evlerinde çalışmalarını sürdürüyorlar gerekli egzersizleri yapıyorlar. uzun süreli sakatlıkları bulunan Futbolcularımız ise Fizyoterapistimiz ile görüntülü konuşarak evlerinde Egzersizleri yapıyorlar ve bu süreci en iyi şekilde değerlendiriyorlar.

TFF’den bugün açıklama geldi ligler Haziran gibi başlayabileceği hakkında tabi öncelikle bu Virüsü en sağlıklı bir şekilde atlatmamız lazım, sonrası bir şekilde olacaktır zaten.

Ben Vatandaşlarımızdan Evde kalmalarını, önemli bir işleri olmaması durumunda dışarı çıkmamalarını, Dışarı çıktıklarında ise sosyal mesafeye dikkat etmelerini diliyorum. Bu sürecide en iyi şekilde atlatacağımızı umuyorum.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yatağa bağımlı eşinin sağlığına kavuşması için yardım bekliyorÖnceki Haber

Yatağa bağımlı eşinin sağlığına kavuşmas...

Melike öğretmen masayı okul tahtası yapıp internet üzerinden ders anlattıSonraki Haber

Melike öğretmen masayı okul tahtası yapı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar