282 üst
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3193
EURO35.1154
ALTIN2295.2

Ergene Velimeşespor Lideri Son Dakikada Elinden Kaçırdı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergene Velimeşespor Lideri Son Dakikada Elinden Kaçırdı
Abone ol
TFF 2.Lig Kırmızı grupta mücadele eden Ergene Velimeşespor ligin 20. Haftasında Ergene’de konuk ettiği Ankara Demirsporla uzatmalarda yediği gol ile 1-1 berabere kaldı. Uzatma dakikalarında yenilen gol ile Ergene Velimeşespor büyük bir üzüntü yaşadı.

TFF 2.Lig Kırmızı grupta Ergene Velimeşespor ligin lideri olan Ankara Demirspor’u Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumunda konuk etti. İlk yarısı 0-0 berabere sonuçlanan müsabakanın ikinci yarısında Ergene Velimeşespor 77. Dakikada kazandığı penaltıyı kaptan Fatih Dilek ile golle sonuçlandırarak müsabakada 1-0 öne geçti. Lider Ankara Demirspor’a karşı güzel bir performans sergileyen mavi beyazlılar son dakikalara 1-0 önde girmesine rağmen uzatma dakikalarında yediği gol ile sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Galibiyeti son dakikalarda elinden kaçıran Ergene Velimeşespor haftayı 1 puan ile kapadı.

Ankara Demirspor karşısında Ergene Velimeşsspor takımının gösterdiği mücadele taraftarlar tarafından maç sonunda ayakta alkışlandı. Haftayı 1 puanla kapatan Ergene Velimeşespor puanını 28 yaparken ligde de 9.sırada ki yerini korudu. Ergene Velimeşespor gelecek hafta Sivas deplasmanına gidecek ve Sivas Belediye Spor ile maç yapacak.

Elazığ Unutulmadı

Ergene Velimeşesporlu ve Ankara Demirsporlu oyuncular Elazığ’da yaşanılan deprem felaketi nedeniyle sahaya ellerinde ”Ülkemizin Başı Sağ Olsun” yazılı pankartıyla çıkarak Elazığ’da ki depremzedelere geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Şans Yanımızda Olmadı

Bu önemli müsabakayı protokol tribününden takip eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel futbolda bazen şansında olması gerektiğini belirterek, “Özellikle ikinci yarı rakibimize oranla iyi oynamamıza rağmen uzatma dakikalarında yediğimiz gol şansın bu müsabakada bizden yana olmadığını gösterdi. Kendi sahamızda 6 maçtır yenilmiyoruz. Bu güzel oyun nedeniyle önce takımımıza daha sonra tribünde ki desteklerinden dolayı da taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum, yeni hedefimiz Sivas deplasmanından galibiyetle dönmek” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kursiyerlerimiz 1.Modül Eğitimlerini TamamlıyorÖnceki Haber

Kursiyerlerimiz 1.Modül Eğitimlerini Tam...

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinden Elazığ ve Malatya’ya Yardım EliSonraki Haber

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinden Elazı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar