282 baskı
müge
Tekirdağ
DOLAR32.339
EURO35.1558
ALTIN2306.8

Ergene Velimeşespor Sahaya İndi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergene Velimeşespor Sahaya İndi
Abone ol
Türkiye 2. Futbol liginde Tekirdağ’ın Ergene’nin gururu olan Ergene Velimeşespor 2020-2021 sezonu hazırlıklarına dün yaptığı ilk idmanı ile merhaba dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Türkiye 2.Liglerinin 19-20 Eylül tarihlerinde açılacağının belirlenmesinin ardından Ergene Velimeşespor sezon hazırlıklarına başladı. Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumunda ilk idmanını gerçekleştiren Ergene Velimeşespor çift idman yaparak sezon hazırlıklarını sürdürecek.

Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumunda gerçekleşen idmanı Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Başkan Yardımcısı Yüksel Baydarlı, Belediye Meclis üyeleri, Kulüp Başkanı  Adem Memiş, Kulüp yöneticileri de katıldı.

Başkan Yüksel “Her Zaman Başarı İçin Yola Çıkıyoruz”

Başkan Yüksel Ergene Velimeşespor’a yeni sezonun hayırlı olması dileklerini ileterek, “Bugün ilk idmanımıza başlayacağız Allah kısmet ederse. Takımımıza kazasız belasız bir lig diliyorum. Geçen sene biliyorsunuz çok sakatlıklar yaşadık. İnşallah Allah’ın izniyle bu dönem bunları yaşamayız. Bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Biz küçük bütçelerle büyük işleri başaran takımız. Yöneticiler adına konuşuyorum ne söz verdiysek kesinlikle biz de kimsenin alacağı kalmaz. Söz verilenler harfi harfine yerine gelir. Geç de olsa gelir, yani bir şekilde çözülür hiç kimse merak etmesin. Sonuçta biz her zaman başarı için yola çıkarız. Hedefimiz başarıdır. Başarı da dereceyi getirmiştir geçmiş yıllarda olduğu gibi. Geçen sene pandemiden dolayı takımlar bazı sıkıntılar yaşadılar. Biz önlemlerimize devam edeceğiz. İnşallah virüs belası tüm Türkiye’den tüm dünyadan kaybolur gider de herkes rahat olur. Ama tabii ki pandemi ile yaşamaya da alışacağız, dikkat edeceğiz. Hijyenik kurallara dikkat edeceğiz, mesafeye dikkat edeceğiz. Bir maske hayat kurtarır felsefesinden yola çıkarak pandemi döneminde 400 bin adet maske diktik ve dağıttık. Sağlık bakanımıza, sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Dikkat etmek lazım. Virüsün nereden ne zaman geleceği belli olmaz. Taraftarlar da sporcular da yöneticiler de dikkat edecek. Tabii böyle yaşamaya alışacağız. Başta Adem başkanımıza, tüm yöneticilerimize teşekkür ediyorum. İnşallah Allah’ın izniyle kazasız belasız bir lig geçiririz” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Marmaraereğlisi Mesire Alanı Vatandaşların Uğrak Noktası OlacakÖnceki Haber

Marmaraereğlisi Mesire Alanı Vatandaşlar...

Çevre ve Sağlık Komisyonu’ndan Yetkililere ZiyaretSonraki Haber

Çevre ve Sağlık Komisyonu’ndan Yetkilile...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar