282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.5397
EURO34.9535
ALTIN2454.6

Ergene Velimeşespor sezonu tamamladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergene Velimeşespor sezonu tamamladı
Abone ol
Türkiye 3. Futbol Ligi 2. Grupta mücadele eden Tekirdağ’ın profesyonel liglerdeki tek temsilcisi Ergene Velimeşespor 2022 – 2023 sezonunu tamamladı.

Iğdırspor FK takımının şampiyon olduğu 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Ergene Velimeşespor ligi 32 puanla 17 takımlı grubun 13. sırasında tamamladı. Grupta Bayrampaşaspor ve Yeşilyurt DÇ Ofspor takımları küme düşerken şampiyon Iğdırspor FK 2. Lige yükseldi. 3. Lig 2. Grupta Alanya Kestelspor, Karaman FK, Orduspor 1967, Kuşadasıspor ve Ayvalıkgücü Belediyespor takımları Play – Off oynama hakkı elde ettiler. Bu takımların kendi aralarında oynayacağı maçların ardından bir takım daha 2. Lige yükselme hakkı kazanacak.
Maçlarını Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda oynayan Ergene Velimeşespor iç sahada oynadığı 16 maçta 4 galibiyet elde ederken 2 maçta sahadan beraberlikle ayrıldı 10 maçı ise puansız tamamladı.
Deplasmanda oynadığı 16 maçta da iç sahada olduğu gibi 4 galibiyet alan mavi beyazlılar, 6 kez sahadan eşitlikle ayrıldı. Ergene Velimeşespor deplasman maçlarında 6 kez puansız döndü.
Darıca Gençlerbirliği takımını hem içeride hem de deplasmanda 2  - 0’lık skorlarla geçmeyi başaran Ergene Velimeşespor, Gümüşhanespor’u da iç sahada 2 – 0 deplasmanda ise 2 – 1 mağlup etti.
Diğer galibiyetlerini deplasmanda Bayrampaşaspor karşısında 1 – 0, Turgutluspor karşısında ise 2 – 1’lik skorla elde eden Ergene Velimeşespor Yeşilyurt DÇ Ofspor takımını Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda  2 – 1 mağlup etti. Ergene Velimeşespor’un 8. Galibiyeti ise ülkemizi derinden sarsan deprem felaketi sonrası ligden çekilen Kahramanmaraşspor karşısında 3 – 0’lık hükmen galibiyetle elde etti.
Ayvalıkgücü Belediyespor ile hem Velimeşe’de hem de deplasmanda 1 – 1 berabere kalan Ergene Velimeşespor, Orduspor 1967 ile Velimeşe’de 2 – 2, berabere kalırken deplasmanlarda Yeşilyurt DÇ Ofspor ile 1 – 1, Kahramanmaraşspor ile 1 – 1, Kınay Bulvarspor takımı ile 1 – 1, 23 Elazığ FK ile deplasmanda 1 – 1, Karaman FK ile de yine deplasmanda golsüz berabere kaldı.
Kaptan Fatih Dilek’in 5 golle tamamladığı sezonda Mete Han Genç ve Onur Garip de 3’er gol kaydettiler.  
2022 – 2023 sezonunda Tekirdağ temsilcisi olarak profesyonel liglerde yer alan Ergene Velimeşespor 2023 – 2024 sezonunda da Tekirdağ’ın tek temsilcisi olarak profesyonel liglerde boy gösterecek.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Edirne’de seçmen kağıtlarının dağıtımına yeniden başlandıÖnceki Haber

Edirne’de seçmen kağıtlarının dağıtımına...

CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar, Mazbatasını Alarak Göreve Başladı ve Açıklama YaptıSonraki Haber

CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar,...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar