282 baskı
müge
Tekirdağ
DOLAR32.358
EURO35.1472
ALTIN2304.0

Ergene Velimeşespor’da 7 Futbolcu Gitti 8 Futbolcu Geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergene Velimeşespor’da 7 Futbolcu Gitti 8 Futbolcu Geldi
Abone ol
Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Ergene Velimeşespor ara transfer döneminde takımdan ayrılan 7 ismin yerine 8 yeni futbolcuyu kadrosuna kattı.

7 Futbolcu Takımdan Ayrıldı

Ligin ilk yarısını 14 puanla tamamlayan ve ikinci yarıya deplasmanda aldığı 3 – 3’lük Uşakspor beraberliği ile başlayan Ergene Velimeşespor’da ligin ilk yarısında mavi beyazlı forma ile mücadele eden isimlerden Semih Ergül, Semih Ceylan, Alper Yener, Tuncay Fındıkçı, Cihan Can ve Ömer Esenkaya ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Ergene Velimeşespor takımın ilk yarıda formasını giyen genç golcü Embiya Ayyıldız ise ara transfer döneminde Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü takımına transfer olmuştu.

Takımdan Ayrılanların Yerlerine 8 Takviye

Ara transfer döneminde7 futbolcunun takımdan ayrıldığı Ergene Velimeşespor kadrosuna 8 yeni futbolcuyu dahil etti. Daha önce Batman Petrolspor takımının kaptanı Evren Kilarcı, Galatasaray’ın sözleşmeli futbolcusu olan 19 yaşındaki genç stoper Işık Kaan Arslan ile Beşiktaş’ın sözleşmeli futbolcusu olan geçtiğimiz sezon İstanbulspor forması giyen bu sezonun ilk devresinde de TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu takımının formasını terleten genç kanat oyuncusu Oğuzhan Akgün’ü kadrosuna katan Ergene Velimeşespor ilk devre aynı grupta mücadele eden Kocaelispor takımının formasını giyen tecrübeli orta saha oyuncusu Bilal Çubukçu, ligin ilk yarısında Tarsus İdman Yurdu takımının formasını giyen başarılı santrafor Atilla Yıldırım, Balıkesirspor’un sözleşmeli futbolcusu olmasına karşın ligin ilk yarısı Bayburt Grup Özel İdare takımının formasını giyen 21 yaşındaki genç orta saha oyuncusu Taha Yavuz Yılmaz ve ligin ilk yarısında Artvin Hopaspor takımının formasını giyen geçen sezon Turgutluspor takımı ile şampiyonluk yaşayan Bucaspor takımının sözleşmeli futbolcusu olan 21 yaşındaki genç stoper Doğan Çamlı ile MedipolBaşakşehir kulübünün alt yapısında yetişen 20 yaşındaki genç sağ bek Burak Can Alakuş’u kadrosuna kattı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Sarıkurt: ‘Kentsel Dönüşümü Çok Önemsiyoruz’Önceki Haber

Başkan Sarıkurt: ‘Kentsel Dönüşümü Çok Ö...

Büşra Sokak’a Süleymanpaşa Belediyesi eli değdiSonraki Haber

Büşra Sokak’a Süleymanpaşa Belediyesi el...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar