282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Ergene Velimeşespor’da hedef Niğde’den galibiyetle dönmek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergene Velimeşespor’da hedef Niğde’den galibiyetle dönmek
Abone ol
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Ergene Velimeşespor ligin 9. Haftasında deplasmanda Niğde Anadolu FK takımıyla karşı karşıya gelecek. Ligdeki ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta İnegölspor karşısında alan Ergene Velimeşespor, Niğde’den galibiyetle dönerek galibiyet serisine başlamak ve alt sıralardan kurtulmak istiyor.

23 Ekim 2021 Cumartesi günü saat 14.00’de Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Kampüs Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmada Muş bölgesi hakemi Mehmet Şükrü Közcü düdük çalacak, yardımcılıklarını ise Şanlıurfa bölgesi hakemlerinden Mehmet Şengül ile Siirt bölgesi hakemlerinden Orhan Timurtaş yapacak.

Ligde aynı puana sahip iki takımın mücadelesine ev sahipliği yapacak karşılaşma öncesi 4 puanı bulunan iki takımdan Niğde Anadolu takımı ilk galibiyetini ligin 6. Haftasında deplasmanda Adıyaman takımını 1 – 0 yenerek elde ederken bir sonraki haftada evinde Afjet Afyonspor takımı ile golsüz berabere kalarak puanını 4’e yükseltmişti.

Ergene Velimeşespor ise sezona Sarıyer deplasmanında elde ettiği 1 – 1’lik skorla başlamış ancak daha sonra ligin 8. Haftasına kadar puan alamamıştı. Mavi – beyazlılar geçtiğimiz hafta ise İnegölspor takımını 2 – 1 mağlup ederek ilk galibiyetini elde etmiş ve puanını 4’e yükseltmişti.

İki takım geride kalan iki sezonda da aynı grupta yer almış, 2019 – 2020 sezonunda 10 Kasım 2019 tarihinde Velimeşe’de oynanan maçta Ergene Velimeşespor Niğde Anadolu takımını 2 – 0 mağlup etmiş, 5 Nisan 2020 tarihinde Niğde’de oynanması gereken karşılaşma ise Covid – 19 salgını nedeniyle liglerin erken sonlandırılmasından ötürü oynanmamıştı.

2020 – 2021 sezonda da aynı grupta mücadele eden iki takımın mücadelesinde 18 Kasım 2020 tarihinde Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda oynanan maçı Ergene Velimeşespor 3 – 2 kazanırken 24 Mart 2021 tarihinde Niğde’de oynanan karşılaşma ise 2 – 2’lik eşitlikle sona ermişti.

Niğde Anadolu takımı karşısında oynadığı 3 maçta 2 galibiyet bir de beraberlik alan Ergene Velimeşespor rakibini bir kez daha mağlup ederek 3 puanın sahibi olmanın hesaplarını yapıyor. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Meşhur Velimeşe Bozası Yörex’deÖnceki Haber

Meşhur Velimeşe Bozası Yörex’de

Tekirdağ’da ’torbacı’ operasyonlarında 18 tutuklamaSonraki Haber

Tekirdağ’da ’torbacı’ operasyonlarında 1...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar