282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.5453
EURO34.985
ALTIN2438.4

Ergene Velimeşespor’da Serkan Bezgin Yeniden Başkan

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergene Velimeşespor’da Serkan Bezgin Yeniden Başkan
Abone ol
Tekirdağ’ın profesyonel liglerdeki tek temsilcisi Ergene Velimeşespor’un olağan genel kurulu kulüp binasında gerçekleştirildi. Yeni yönetimin belirlendiği genel kurulda başkanlığa yeniden Serkan Bezgin seçildi.

Ergene Velimeşespor takımının kullandığı Ergene Belediyesi Naim Süleymanoğlu Tesisleri’nde gerçekleştirilen genel kurul saygı duruşunda bulunulması ve divan kurulunun seçilmesi ile başladı.

Divan kurulu başkanlığını Doğan Durmaz’ın yaptığı genel kurulda kısa bir konuşma yapan kulüp Başkanı Serkan Bezgin, “Yönetimimiz göreve geldiği andan itibaren dernek tüzüğümüz doğrultusunda faaliyetlerini yerine getirdi. Göreve geldiğimiz 2021 – 2022 sezonunda yönetim kurulumuz ve teknik kadronun yoğun çalışmaları neticesinde 9 galibiyet  beraberlik 21 mağlubiyet alarak ligi tamamladık. Üzülerek söylüyorum ki 3. Lige düşmüş bulunuyoruz. Gerek sakatlıklar, gerek Covid-19 etkileri gerekse adaletsiz hakem yönetimleri nedeniyle bir alt ligde mücadelemize devam edeceğiz” dedi.

Başkan Bezgin, “Görevde olduğumuz 2021 –2022 sezonunda alt yapılara ağırlık verilerek U-14, U-16, U-18 kategorilerinde de mücadele göstermiş olup U-16 kategorisinde grubu üçüncü bitirdik. U-18 kategorisinde Tekirdağ il birincisi olarak Çanakkale’deki U -18 Şampiyonası’na katılım sağladık, orada oynadığımız müsabakalarda da grubu ikinci bitirerek sezonu tamamladık. U-14 grubunda da lig halen devam etmekte olup az puan farkıyla üçüncü sırada yer alıyoruz. Altyapı ve kategorilerdeki başarılı oyuncularımızı A takımda değerlendirerek maliyetimizi düşürme gayesindeyiz ve bu yıl U-18 takımımızdan Umutcan  Aydoğdu , Emrehan Çömlek ve Kerem Tan A takımla antrenmanlara başladılar. Bu zorlu süreçte teknik kadro ve futbolcu kardeşlerime ve her zaman bizim yanımızda olan desteklerini bizden esirgemeyen sporun ve sporcunun dostu Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e arkamızda her zaman itici bir güç olan taraftarlarımıza ve Ergene halkına şahsıma yönetim kurulu adına şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Ergene Velimeşespor’un Serkan Bezgin başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda Recai Taşkın,  Mülayim Bedir, Cengiz Fırat, Abdullah Yaman, Ali Bakır, Doğan Durmaz, Atakan Danış, Ali Rıza Denishan, Eray Yüksel, Cem Özel, Mustafa Örnek yer aldılar.

Yedek yönetim kurulu üyeliklerine ise Kenan Arslan, Hasan Girgin, Nedret Kahraman, Aydan Karacan, Nedret Zorlu, Muttalip Ozan, İlker Varlı, Beyti Ceylan, Gürcan Tezcan, Erol Yaşar, İskender Gedik, Remzi Balkı seçildiler.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Halkalı- Kapıkule Demir Yolu Hattı Projesi’nde raylara ilk kaynak törenle yapıldı/ Ek fotoğraflarÖnceki Haber

Halkalı- Kapıkule Demir Yolu Hattı Proje...

İstanbul ve Trakya için ’kuvvetli yağış’ uyarısıSonraki Haber

İstanbul ve Trakya için ’kuvvetli yağış’...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar