282 üst
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3448
EURO35.0986
ALTIN2306.9

Ergene Velimeşespor’da ‘tatlı’ idman

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergene Velimeşespor’da ‘tatlı’ idman
Abone ol
Ergene Velimeşespor’a tatlı moralTürkiye 3. Futbol Ligi 2. Grup’ta boy gösteren Tekirdağ’ın profesyonel liglerdeki tek temsilcisi Ergene Velimeşespor’un antrenmanını ziyaret eden Ergene Belediyesi Meclis Üyesi Ali Cengiz Yürük futbolcular ve teknik heyete tatlı ikram ederek Gümüşhanespor ile oynanacak olan maç öncesi moral aşıladı.

Ergene Velimeşespor takımının teknik direktör Özgür Sağlam nezaretinde Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda gerçekleştirdiği antrenmanı ziyaret eden Ergene Belediyesi Meclis Üyesi Ali Cengiz Yürük sporcuları mücadelelerinden ve ortaya koydukları emekten ötürü kutlayarak, “Ben de zamanında futbol oynadım. Sizin gibi profesyonel seviyelerde de oynadım. Sadece ben de değil kardeşlerim de profesyonel olarak futbol oynadılar. Futbola yabancı değiliz. Ergene Velimeşespor bizim gururumuz. Türkiye’nin her yerinde Ergene ve Velimeşe adını duyurarak tanıtımını yapıyor. Türkiye’de futbolla ilgili olup Velimeşe’yi bilmeyen Ergene adını duymayan neredeyse yoktur. Bu sizlerin sayesinde oluyor” dedi.
Yeni sezona istedikleri gibi başlayamadıklarını da kaydeden Yürük, “İhtiyacımız olan bir galibiyet. Onu da bu hafta sonu alacağımızı düşünüyorum. Sizlere güveniyoruz. Gümüşhanespor önünde elde edeceğimiz galibiyetle kabuğumuzu kıracağımızı ve seri galibiyetlerle tırmanışa geçeceğimizi düşünüyorum. Sporcu kardeşlerimize ve teknik heyetimize inancımız tam” diye konuştu.
Sporculara tatlı ve meyve ikram ederek kulübe maddi destekte de bulunan Ergene Belediyesi Meclis Üyesi Ali Cengiz Yürük Ergene Velimeşespor futbolcuları ve teknik heyetle günün anısına fotoğraf da çektirdi.
Tekirdağ temsilcisi olarak 6 sezondan bu yana profesyonel liglerde mücadele eden Ergene Velimeşespor 2017 yılında oynadığı baraj maçını kazanarak profesyonelliğe geçiş yapmıştı. Mavi beyazlılar 2017 – 2018 ve 2018 – 2019 sezonlarında 3. Lig’de 2019 – 2020, 2020 – 2021 ve 2021 -2022 sezonlarında ise Türkiye 2. Futbol Ligi’nde Tekirdağ’ın tek temsilcisi olarak yer alan ve Tekirdağ’ın adını Türkiye’nin her yerinde başarı ile temsil eden Ergene Velimeşespor 6 yıldan bu yana profesyonel liglerde yer alıyor. 2022 – 2023 sezonunda 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Ergene Velimeşespor, Velimeşe, Ergene, Tekirdağ ve Trakya adını gittiği her yerde gururla temsil ediyor.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ergene Velimeşespor siftah peşindeÖnceki Haber

Ergene Velimeşespor siftah peşinde

Cumhurbaşkanı Erdoğan, canlı yayınla katıldı; Sarı Saltuk Kültürevi temeli atıldı- YenidenSonraki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, canlı yayınla kat...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar