282 üst
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3313
EURO35.091
ALTIN2299.6

Ergene Velimeşespor’dan Muhteşem Geri Dönüş

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergene Velimeşespor’dan Muhteşem Geri Dönüş
Abone ol
Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Ergene Velimeşespor İstanbul deplasmanında oynadığı maçta Sarıyer’i 2 – 0 yenik duruma düşmesine rağmen 7 dakikada kaydettiği 3 golle karşılaşmadan 3 – 2 galip ayrıldı ve muhteşem bir geri dönüşe imza attı.

İstanbul Yusuf Ziya Öniş Stadyumu’nda oynanan ve Özer Özden, Kadir Kantekin ile Hüseyin Can hakem üçlüsünün görev aldığı karşılaşmada ev sahibi Sarıyer 19. Dakikada penaltıdan Okan’ın 32. dakikada da Bertul’un kaydettiği gollerle ilk yarıyı 2 – 0 önde tamamladı.

 

Karşılaşmanın ikinci yarısına bambaşka bir görünümle çıkan Tekirdağ’ın 2. Lig’deki tek temsilcisi konumunda yer alan Ergene’nin ve Tekirdağ’ın gururu Ergene Velimeşespor oyuna ikinci yarıda dahil olan Atilla Yıldırım’ın 62. dakikadaki golüyle önce farkı bire indirdi ardından aynı oyuncunun 3 dakika sonra kaydettiği golle skora dengeyi getirdi. Bu golden 4 dakika sonra kaptan Fatih’in düşürülmesi ile kazanılan penaltıda topun başına geçen kaptan Sarıyer filelerini bir kez daha havalandırdı ve ilk yarıyı 2 – 0 yenik kapatan Ergene Velimeeşspor’u 3 – 2 öne geçiren golü kaydetti.

 

Kalan dakikalarda rakip savunma arkasında geniş alanlar bulan ve kaptan Fatih ve Merter ile mutlak gol fırsatlarından yaralanamayan Ergene Velimeşespor kalesini gole kapatmayı başarınca karşılaşmadan 3 – 2’lik skorla ve 3 puanla ayrılan taraf oldu.

 

Ligde En son 23 Aralık 2020 tarihinde Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda oynanan maçta Kahramanmaraşspor takımını 1 – 0 mağlup eden Ergene Velimeşespor bu skorla 57 gün aranın ardından hanesine 3 puan yazdırdı.

 

Ligde bu sezon Çorumspor, Niğde Anadolu ve Zonguldakspor takımlarını Velimeşespor Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda mağlup eden Ergene Velimeşespor bu sezonki ilk deplasman galibiyetini de Sarıyer karşısında almış oldu.

 

Ergene Velimeşespor’un 2. Yarıda Yenilgisi Yok

 

Ligin ilk yarısında istediği puanları bir türlü alamayan Ergene Velimeşespor ligin ikinci yarısında ise oynadığı maçlarda henüz yenilgi yüzü görmedi. Ligin ikinci yarısında deplasmandaUşakspor ile 3 – 3 Velimeşe’de Hacettepe ile 1 – 1 yine deplasmanda Zonguldak Kömürspor ile de 1 – 1 berabere kalmış, Gümüşhane ile Velimeşe’de oynaması gereken karşılaşma ise hava muhalefeti nedeniyle ertelenmişti. Sarıyer deplasmanında da kazanarak ilk deplasman galibiyetini alan Ergene Velimeşespor ikinci yarıda oynadığı 4 karşılaşmada henüz yenilgi yüzü görmedi.

 

Ligde geride kalan 22 maç sonunda topladığı 20 puanla 19 takımlı grubun 15. sırasında yer alan Ergene Velimeşespor 24 Şubat 2021 Çarşamba günü Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan maçta grubun yenilgisiz lideri Manisa Futbol Kulübü takımını konuk edecek.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ergene’de Regaip Kandili Dualarla İdrak EdildiÖnceki Haber

Ergene’de Regaip Kandili Dualarla İdrak...

Tekirdağ’da kaçak tütün operasyonunda 9 kişi yakalandıSonraki Haber

Tekirdağ’da kaçak tütün operasyonunda 9...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar