282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.5619
EURO34.8949
ALTIN2433.4

Ergene Velimeşespor’un rakibi Kırıkkale Büyük Anadolu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergene Velimeşespor’un rakibi Kırıkkale Büyük Anadolu
Abone ol
Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Ergene Velimeşespor 24 Eylül 2022 Cumartesi günü Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan maçta Kırıkkale Büyük Anadolu takımını konuk edecek. Mücadele saat 16.00’da başlayacak. Ligin ilk haftasında sahasında ligin yeni takımı Eynesil Belediyespor’a 2 – 1’lik skorla mağlup olan ikinci haftayı fikstür gereği maç yapmadan geçen üçüncü haftada ise Balıkesir deplasmanına oynadığı maçta uzatma anlarında kalesinde gol görünce Ayvalıkgücü Belediyespor ile 1 – 1 berabere kalarak 1 puana razı olmak zorunda kalan Ergene Velimeşespor ligde geride kalan 3 haftada oynadığı 3 maçta 1 galibiyet 2 de mağlubiyet alan Kırıkkale Büyük Anadolu takımını Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda konuk edecek.

24 Eylül 2022 Cumartesi günü oynanacak ve saat 16.00’da başlayacak olan karşılaşmada Samsun bölgesi hakemlerinden Egemen Artun düdük çalacak. Yardımcılıklarını ise Bursa bölgesinden Harun Günaydın ile Balıkesir bölgesi hakemlerinden Volkan Esen yapacak maçın dördüncü hakemi olarak ise Bursa Bölgesi hakemi Hatem Yarar görev yapacak.
Hakem daha önce iki takımın da birer maçında düdük çaldı
Ergene Velimeşespor ile Kırıkkale Büyük Anadoluspor takımları arasında oynanacak olan müsabakada düdük çalacak olan hakem Egemen Artun iki takımın da daha önce birer maçında görev almıştı.
Ergene Velimeşespor’un 19 Ocak 2020 tarihinde deplasmanda Uşakspor takımı ile oynadığı ve Uşakspor’un 2 – 0’lık üstünlüğü ile sona eren maçta düdük çalan hakem Egemen Artun konuk takım Kırıkkale Büyük Anadoluspor takımının ise 25 Nisan 2021 tarihinde Alanya Kestelspor ile evinde oynadığı mücadelede görev yapmış Kırıkkale ekibi maçı 1 – 0’lık skorla kazanmıştı.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYESİ’NİN TAŞ VE AGREGA OCAĞI HİZMETE GİRDİÖnceki Haber

MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYESİ’NİN TAŞ VE AG...

CHP’li Öztrak: Türkiye 2023’te nasıl yönetileceğine karar verecekSonraki Haber

CHP’li Öztrak: Türkiye 2023’te nasıl yön...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar