282 üst
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3753
EURO35.0988
ALTIN2325.3

Ergene’de Temsilcileri Şampiyonluk İçin Mücadele Ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergene’de Temsilcileri Şampiyonluk İçin Mücadele Ediyor
Abone ol
Ergene İlçesini Amatör liglerde en iyi şekilde temsil eden futbol takımlarının bazıları şampiyonluk mücadelesi verirken bazıları da küme düşme hattından çıkma yarışı içinde bulunuyor.

Tekirdağ 1.Amatör Liginde Ergene İlçesini en iyi şekilde temsil eden futbol takımları rakipleri ile kıyasıya mücadele ediyor. Tekirdağ 1.Amatör Ligi B grubunda bulunan Ergene temsilcisi Esenspor oynamış olduğu beş müsabaka sonunda bir galibiyet, iki beraberlik ve iki mağlubiyet alarak sekiz takımlı ligde toplamış olduğu 5 puanla yedinci sırada yer alıyor.

Ergene ilçesinden üç takımın bulunduğu Tekirdağ 1. Amatör C grubunda ise Ergene temsilcisi Ahimehmet Gençlik Spor ligde oynamış olduğu beş müsabaka sonunda dört galibiyet ve bir beraberlik alarak yenilgisiz bir şekilde 13 puanla liderlik koltuğunda bulunuyor. C grubunda bulunan bir başka Ergene temsilcisi Ergene Kırkgöz Gençlik Spor oynamış olduğu beş maç sonunda iki galibiyet, iki mağlubiyet ve bir beraberlik alarak toplamış olduğu 7 puanla ligde üçüncü sırada bulunuyor. Grubun son Ergene temsilcisi Vakıflar Güven Spor’da beş maç sonunda iki galibiyet ve üç mağlubiyet alarak ligde 6 puanla beşinci sırada bulunuyor.

Tekirdağ 1.Amatör Ligi D grubunda bulunan dört Ergene temsilcisi arasından ikisi liderlik mücadelesi verirken diğer iki takım ise düşme potasından uzaklaşma çabası içinde. Ergene temsilcisi Sağlık Spor ve Ergene Pınar Spor oynamış olduğu beş lig maçında beş galibiyet alarak 15 puanla liderlik yarışı içinde bulunurken diğer Ergene temsilcisi Ergene Gençlerbirliği Spor beş lig maçında bir galibiyet ve dört mağlubiyet alarak 3 puanla yedinci sırada bulunuyor. Grubun dördüncü Ergene temsilcisi Ergene Belediye Spor ise ligde henüz galibiyet ile tanışamadı. Son sırada bulunan Ergene temsilcisi düşme hattı içinde yer alıyor.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Edirne’de üreticinin taleplere yetişemediği safranın hasadı yapıldıÖnceki Haber

Edirne’de üreticinin taleplere yetişemed...

Ergene Velimeşespor Sakarya DeplasmanındaSonraki Haber

Ergene Velimeşespor Sakarya Deplasmanınd...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar