282 üst
müge
Tekirdağ
DOLAR32.4296
EURO35.1224
ALTIN2325.9

Hayır Çarşısı Kurban Bayramında da ihtiyaç sahiplerinin yanında

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hayır Çarşısı Kurban Bayramında da ihtiyaç sahiplerinin yanında
Abone ol
Hayır Çarşısı ile ihtiyaç sahibi vatandaşları Kurban Bayramı’nda da yalnız bırakmayan Süleymanpaşa Belediyesi, başvuran vatandaşların bayramlık ihtiyaçlarını ücretsiz karşılıyor.

Hayırseverlerin kullanmadıkları eşyalarının ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması amacıyla kurulan Hayır Çarşısı, geçtiğimiz yıl Ramazan Bayramı öncesi başlatılan uygulama ile bayramlarda yepyeni kıyafet ve ayakkabıları ihtiyaç sahiplerinin istifadesine sunuyor.

TAMAMI YEPYENİ KIYAFET VE AYAKKABILAR ÇOCUKLARI BEKLİYOR

Çocuklarının bayramlık ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan ailelerin imdadına, bu bayram da Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Hayır Çarşısı yetişiyor. Tamamı yeni kıyafet ve ayakkabılardan oluşan eşyalar, Hayır Çarşısı’nda ihtiyaç sahiplerinin beğenisine sunuldu.

Dezavantajlı kesim olarak tanımlanan vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Hayır Çarşısı, ayakkabıdan pantolona, gömlekten elbiseye kadar çocukların tüm giyim ihtiyaçlarını karşılıyor. Salgın tedbirlerine uygun şekilde Hayır Çarşısı’na tek tek alınan vatandaşlar, hiçbir ücret ödemeden diledikleri kıyafet ve ayakkabıyı seçebiliyor.

YÜKSEL: “BAYRAM SEVİNCİNİ EN ÇOK ÇOCUKLARIMIZ HAK EDİYOR”

Kurban Bayramı öncesi Hayır Çarşısı’nda incelemelerde bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, yaptığı açıklamada bayram sevincini yaşamayı en çok çocukların hak ettiğinin altını çizerek şöyle konuştu: “Her bayram olduğu gibi bu yıl da, şehrimizdeki ihtiyaç sahibi çocuklarımızın bayramlık ihtiyacını karşılamak üzere, Hayır Çarşımızı yeni kıyafetlerle ve ayakkabılarla donattık. Vatandaşlarımızın bayram sevincine ortak olma amacıyla sunduğumuz hizmetten, tüm ihtiyaç sahibi hemşehrilerimiz ücretsiz olarak faydalanabiliyor. Bayram sevincini yaşamayı en çok çocuklarımız hak ediyor. Onların sevinci bizler için en büyük mutluluktur. İhtiyaç sahibi 600 çocuğumuza hediye edeceğimiz bayramlık kıyafetlerin dağıtımına baş ladık. Çocuklarımızın bayram sevincine ve tebessümüne vesile olan tüm kardeşlerimden de Allah razı olsun. Bu vesileyle tüm çocuklarımızın ve hemşehrilerimizin Kurban Bayramı’nı kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CANKURTARANLARI 290 VATANDAŞIN HAYATINI KURTARDIÖnceki Haber

CANKURTARANLARI 290 VATANDAŞIN HAYATINI...

ÇTSO ÜYELERİNİN SAĞLIĞI İÇİN “COVİD-19 GÜVENLİ HİZMET BELGİSİNİ” ALDISonraki Haber

ÇTSO ÜYELERİNİN SAĞLIĞI İÇİN “COVİD-19...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar