Reklamı Geç
müge
282 üst
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3425
EURO35.1083
ALTIN2237.7

Karadeniz Mahallesi TOKİ bölgesinde çevreye saçılan çöpler temizlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karadeniz Mahallesi TOKİ bölgesinde çevreye saçılan çöpler temizlendi
Abone ol
Süleymanpaşa Belediyesi, şehrin dört bir yanında Korona virüsü salgını ile mücadelesini sürdürürken diğer yandan temizlik çalışmalarına da devam ediyor. Rutin çöp toplama, konteyner dezenfeksiyonu, cadde, sokak ve parklar gibi kamusal alanların arındırılması gibi çalışmaların yanı sıra gerekli görülen mahallelerde mıntıka temizliği çalışmaları da ekstra olarak gerçekleştiriliyor.

MINTIKA TEMİZLİĞİ YAPILDI

Son olarak Karadeniz Mahallesi TOKİ konutlarının bulunduğu bölgede çevreye saçılan yoğun miktarda çöp ve atık, Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından mıntıka temizliği yapılarak temizlendi. Torbalar dolusu atığın toplandığı çalışma ile bölge çöplerden arındırılmış oldu.

Karadeniz Mahallesi sakinleri tarafından çöp konteynerleri dışındaki açık alanlara çok fazla çöp atıldığı konusunda sıklıkla şikâyet edilen bölgede belirli aralıklarla belediye ekiplerince mıntıka temizliği çalışmaları gerçekleştirilerek bölge temiz tutulmaya çalışılıyor.

BAŞKAN YÜKSEL’DEN ÇAĞRI

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, belediyenin bütün imkânlarının şehrin temizliği için seferber edildiğine vurgu yaparak bu çabanın vatandaşların desteği ve duyarlılığı olmadan yetersiz kalacağını hatırlattı. Yüksel, “Süleymanpaşa Belediyesi olarak şehrimizin temizliği konusunda çok titiz davranıyoruz. Elimizdeki tüm personel ve ekipman imkânlarımızı sahaya sürerek, daha temiz bir Süleymanpaşa’da hep birlikte sağlıklı bir şekilde yaşamak ve çocuklarımıza, gençlerimize temiz bir şehir emanet etmek için çalışıyoruz. Başlattığımız geri dönüşüm hamlesini büyük bir kararlılıkla sürdürüyoruz. Özellikle Kumbağ ve Barbaros başta olmak üzere turistik mahallelerimizde ve mesire alanlarımızda rutin temizlik çalışmalarımızın yanı sıra mıntıka temizliği de yaparak bu bölgelerimizi her zaman temiz tutmaya çalışıyoruz. Üzülerek görüyorum ki şehrimizin diğer mahallelerinde de etrafa yayılan çöp ve atıklar ciddi sorun teşkil etmeye başladı. Ekiplerimiz yoğun bir şekilde çöpleri topluyor, çevrenin temizliği ve cadde ve sokaklarımızın salgın riskine karşı dezenfeksiyonu için canla başla çalışıyor. Ancak her ne kadar özveriyle çalışsak da tek başına belediyemizin hem personel hem de ekipman olarak yeterli gelmesi çok zor. Vatandaşlarımızın desteğine ve duyarlılığına ihtiyacımız var. Bizim çöp toplama ya da çevre temizliği noktasında bir eksiğimiz yok ancak sokaklara, caddelere, boş bulunan her alana atılan çöpler, gelişi güzel bırakılan atıklar hizmet kalitemizi ve hızımızı olumsuz etkilemenin yanında, insan sağlığını tehdit ediyor ve şehrimizin görüntüsünü çirkinleştiriyor. Bu konuda değerli hemşehrilerimizden ricam, çöplerini ilgili alanlara atmaları, kendi yaşadıkları çevreye biraz daha duyarlı davranmalarıdır. Doğayı korumak ve çocuklarımıza daha temiz bir dünya bırakmak için her birimize sorumluluk düşüyor. Hep birlikte yaşadığımız bu şehre yine hep birlikte sahip çıkmalıyız,” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Ata’dan Eğitim - Öğretime Bir Destek DahaÖnceki Haber

Başkan Ata’dan Eğitim - Öğretime Bir Des...

Kırklareli’nde Kovid19 tedbirleri kapsamında ”akıllı kart” uygulamasına geçildiSonraki Haber

Kırklareli’nde Kovid19 tedbirleri kapsam...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar