282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.34
EURO34.879
ALTIN2393.5

Kent mobilyaları belediye kademesinde üretiliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kent mobilyaları belediye kademesinde üretiliyor
Abone ol
Süleymanpaşa Belediyesi, prestij projelerinden biri olan Rumeli İskelesi başta olmak üzere, ilçe genelinde gerçekleştirdiği projeler için gerekli tüm kent mobilyaları ve aksesuarları Fen İşleri Müdürlüğü bünyesindeki atölyelerde kendi imkânları ile üretiyor.

CİDDİ MİKTARDA TASARRUF SAĞLANIYOR

Rumeli İskelesi, kısa süre içinde hizmete girecek olan Paşa Seyir Terası gibi Süleymanpaşa Belediyesi tarafından hayata geçirilen projelerde kullanılan sosyal mesafeli banklar, kamelyalar, korkuluklar, ışıklandırmalar vb. tüm kent mobilyaları ve aksesuarların Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü atölyelerinde üretilmesi ile ciddi miktarda tasarruf sağlanıyor. Bu ürünlerin piyasadan temin edilmesi halinde katlanılması gereken maliyetin üç kat arttığı ifade edilirken, belediye imkânları ile üretilen kent mobilyaları ve diğer aksesuarlar sayesinde proje maliyetleri düşüyor.

YÜKSEL: “KENDİMİZ ÜRETEREK ÜÇTE BİR FİYATINA MAL EDİYORUZ”

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Hayata geçirdiğimiz projelerde en büyük maliyet kalemlerinden biri proje kapsamında yerleştirilen kent mobilyaları ve diğer detaylar oluyor. Biz projelerimizi mümkün mertebe ihale etmeden, belediye imkânları ile yapmaya gayret ediyoruz. Bu belediyenin her biri kendi alanında uzman personeli var. Fen İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde birçok atölyesi var. Ahşap işlerini, demir işlerini kendi kademelerimizde üretebilecek kapasitemiz ve potansiyelimiz var. Bu durumda aynı işi dışarıya yaptırmaktansa üçte bir maliyetle belediye bünyesinde kendimiz yapıyoruz. Böylece hem projelerimizin yapım maliyetlerinde ciddi oranda tasarruf sağlıyoruz hem de belediye imkânlarını daha verimli olarak kullanmış oluyoruz,” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
EĞİTİMDE FIRSAT EŞİTLİĞİNİ ÖNEMSİYORUZÖnceki Haber

EĞİTİMDE FIRSAT EŞİTLİĞİNİ ÖNEMSİYORUZ

Başkan Yüksel şehrin iki yakasını bir araya getiriyorSonraki Haber

Başkan Yüksel şehrin iki yakasını bir ar...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar