282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.4768
EURO34.8691
ALTIN2476.1

Paşa Ekmek Satış Noktaları hizmete girmek için gün sayıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Paşa Ekmek Satış Noktaları hizmete girmek için gün sayıyor
Abone ol
Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Fen İşleri Müdürlüğünü ziyaret ederek atölyelerde son şekli verilen Halk Ekmek satış kabinlerini inceledi. Yüksel, Halk Ekmek uygulamasının en kısa süre içinde ilçede faaliyet gösteren ekmek fırınları ile işbirliği içinde hizmete başlayacağının müjdesini verdi.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, geçtiğimiz aylarda verdiği Halk Ekmek sözünü yerine getiriyor. İlçenin belirli noktalarında ucuz ekmek satışı yapılacak olan Paşa Ekmek Satış Noktaları, Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü atölyelerinde son hazırlıkları tamamlanarak hizmete hazır hale getirildi.

FIRINCI ESNAFINDAN UCUZA ALINIP HALKA ULAŞTIRILACAK

Paşa Ekmek, Süleymanpaşa’da faaliyet gösteren ekmek fırınları ile işbirliği içinde çalışacak. Ekmek fırınları ile yapılacak olan protokol ile fırınlarda üretilen ekmekler, Süleymanpaşa Belediyesine uygun fiyatla verilecek, bu ekmekler de vatandaşlara Paşa Ekmek Satış Noktaları aracılığıyla ucuz şekilde ulaştırılacak. Böylece hem Süleymanpaşalılar ucuz ekmeğe ulaşabilecek hem de fırıncı esnafı bu uygulamadan zarar görmemiş olacak.

YÜKSEL: “ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN”

Fen İşleri Müdürlüğü atölyelerinde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yüksel, Paşa Ekmek Satış Noktası adı altında hizmet verecek olan halk ekmek kabinlerinin son halini aldığını ve kısa süre içinde şehrin belirli noktalarında hizmete başlayacağını ifade etti. Yüksel, “Süleymanpaşa Belediyesi olarak, şehrimizin muhtelif noktalarında Süleymanpaşa’daki fırıncı esnaflarımızla koordine edeceğimiz Paşa Ekmek Satış Noktaları hazır. Belediye atölyemizde detaylarını tamamladığımız kabinler, çok yakında halkımıza hizmet vermeye başlayacak. Şehrimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun,” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
‘’Dört Mevsim Tarımsal Üretimde Marmareereğlisi’’ Projesi Hayata GeçiyorÖnceki Haber

‘’Dört Mevsim Tarımsal Üretimde Marmaree...

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE DİSK GENEL İŞ SENDİKASI ARASINDA TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDISonraki Haber

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE DİSK GENEL İŞ S...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar