282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.3636
EURO34.7938
ALTIN2400.8

Salgınla mücadelede hafta sonu mesaisi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Salgınla mücadelede hafta sonu mesaisi
Abone ol
Bütün dünyayı yaklaşık bir yıldır etkisi altına alan ve hayatı olumsuz etkileyen Korona virüsü salgını ile ilk günden bu yana mücadeleye devam eden Süleymanpaşa Belediyesi, hafta sonu uygulanan 2 günlük sokağa çıkma kısıtlamasında da çalışmalarını aynı hızla sürdürdü.

HEM MERKEZ HEM KIRSAL MAHALLELERDE ÇALIŞMA YAPILDI

Merkez mahallelerin yanı sıra kırsal mahallelerde de dezenfeksiyon çalışmaları yürüten Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, sık kullanılan cadde ve sokaklarda, kamu binaları ile hastane girişlerinde, otobüs duraklarında titizlikle dezenfeksiyon işlemleri gerçekleştiriliyor.

Kırsal mahallelerde ise muhtarlık binaları, çöp konteynerleri, cami girişleri gibi alanlar arındırılarak salgının kırsal mahallelerde yayılmasının önüne geçilmiş oldu. Özel kıyafet ve ekipmanlarla çalışan ekipler, ayrıca dezenfeksiyon işlemlerinde kullanılan taşıt ve ekipmanları da özenle arındırıyorlar.

DEZENFEKTAN ÇEŞMELERİ YAYGINLAŞIYOR

Dezenfeksiyon çalışmalarının yanı sıra şehrin dört bir yanında yer ve yüzey temizliğinde kullanılabilen dezenfektan çeşmeleri yerleştirilmeye devam ediyor. Namık Kemal Üniversitesi ile Süleymanpaşa Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirilen uygulama ile vatandaşlar dezenfektan çeşmelerinden ücretsiz olarak temin ettikleri solüsyonların yardımıyla evlerini, araçlarını ve işyerlerini dezenfekte edebiliyorlar.

SON DÖNEMEÇTE KİŞİSEL TEDBİRLERE DİKKAT

Salgına karşı mücadelesini amansızca sürdüren Süleymanpaşa Belediyesinin hastalığın ortadan kalktığı güne kadar tedbirleri sıkı sıkıya uygulamaya devam edeceği belirtilirken, aşı çalışmalarının son aşamaya geldiği bu son dönemeçte sorun yaşamamak adına vatandaşların kişisel tedbirlerinden taviz vermemeleri, maske, mesafe ve temizlik kurallarına hassasiyetle uymaya devam etmeleri çağrısı yapıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Yüksel, “Ergene’ye Modern Yeni Yollar Yapmaya Devam Ediyoruz”Önceki Haber

Başkan Yüksel, “Ergene’ye Modern Yeni Yo...

Tekirdağ'da motosikletin çarptığı kadın hayatını kaybettiSonraki Haber

Tekirdağ'da motosikletin çarptığı kadın...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar