282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.5683
EURO34.9203
ALTIN2436.2

SARIKURT DEVLETİN KAYMAKAMINI SAF YERİNE KOYMASIN

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
SARIKURT DEVLETİN KAYMAKAMINI SAF YERİNE KOYMASIN
Abone ol
Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt geçtiğimiz gün Çorlu belediyesi meclis toplantısında Süleymanpaşa belediye başkanı Cüneyt Yüksel’i hedef alarak yaptığı açıklamalara Cüneyt Yüksel yanıt verdi.

SARIKURT DEVLETİN KAYMAKAMINI SAF YERİNE KOYMASIN.

Süleymanpaşa belediye başkanı Yüksel “Geçtiğimiz gün Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt Çorlu belediyesi meclis toplantısında beni hedef alarak yaptığı açıklama ile devletin Kaymakamını saf yerine koymaya çalıştığını ama başaramadığını belirtmek isterim. 

Buradan Ahmet  Kardeşime selamlarımı iletiyorum, devletin kaymakamlanı saf yerine koymasın.  Yaptığı ihalede şartlar çok açık ve net. K1 Belgesine göre ihale yapıyorsun, yani diyorsunki bu ihaleye sadece kullanacağı araçlar kendine ait olanlar girebilir diyorsun, dışardan araç kiralayarak işi daha ucuz teklif vereceklerin önünü kesip ihalede rekabeti kısıtlıyorsun. Bununlada kalmayıp, K1 belgeli ama elinde araçları olmayan birine ihaleyi veriyorsun firma dışardan araç kiralayarak işi yapıyor. Peki sonra ne oldu? Ahmet Başkan ihaleyi girecekleri K1 ile sınırladı ama ihale verdiği kişi R1 Belgeli biri gibi şakır şakır araç kiralayarak işini yürüttü. Sonra neden Kaymakam soruşturma izni verdi benim ihalemde Süleymanpaşa Belediyesinin ihalesi gibiydi vs. vs. 

Arkadaş Çorlu’da kaç kişi vardı K1 Belgeli senin istediğin tüm araçların sahibi olan, milletimize doğru bilgi verelim. Sen bir firmaya araçları olmadığı halde ihale vereceksin, firmanın rakiplerinin kiralama yapamayacağı için ihaleye giremeyecek, ama firma ne hikmetse dışardan hakkı olmadığı halde araç kiralayarak işini yapacak ohh ne ala. Bu ihaleyi herkesin girebileceği şekilde ayarlasaydın en az %30 Çorlu’nun karı olurdu.” dedi.

SARIKURT NASIL YAPTIĞIMIZI MERAK EDİYORSA GELSİN GÖSTERELİM.
Süleymanpaşa’da  65 gün gibi kısa bir süre zarfında aşevi yapıldığını belirten Süleymanpaşa belediye başkanı Cüneyt Yüksel “1milyon 200 bin tl bedel ile aşevi, hayır çarşısı ,sosyal hizmetler müdürlüğü ,diş hekimliği bölümü, sağlık hizmetleri bölümü vs. en az 1 yıllık aş evinin bütün ihtiyaçlarını karşılayacak depoların bulunduğu binayı 65 günde tamamlayarak hizmete açtık.  Bu aş evinde günlük 5000 kişiye yemek çıkartabiliriz, coronanın en yoğun olduğu dönemde günlük 1800 kişiye yemek verdik.  Aşevi ve diğer birimlerin olduğu binayı yapmadan önce 4 ayrı noktada yaklaşık 20 bin lira kira maliyeti olan sağlıksız koşularda hizmet verilen bir yapı vardı çok şükür bu atıptan kurtulduk. Eğer Ahmet Sarıkurt kardeşim nasıl yaptığımızı merak ediyorsa gelsin gösterelim” dedi

BU ŞEHİRDE 3 “Ç” 1 “T” KONUŞULMAYACAK DEDİK

Ahmet çiğim kıymetli kardeşim sen günde 1000 ton asfalt sermediğin için yılık 6 bin ton asfalta razı olabilirsin.  Çorlu vatandaşlarımızı çamura ve çukura mahkûm edebilirsin.  Ama ben Süleymanpaşa da yaşayan hemşerilerime bir söz verdim ,benim görev sürem dolduğunda bu şehirde 3 ç 1 t konuşulmayacak  yani çöp, çamur, çukur ve toz  konuşulmayacak. O nedenle Kadir Albayrak yatıyor diye benimde yatacak halim yok.  Bana zulüm ediyor derken evraklarla konuşuyorum, sende benim gibi günlük 800-1000 ton asfalt serseydin ve Kadir Albayrak yıllık  6 bin ton asfalt verseydi ve bu asfalt üretim merkezi Çorlu’nun göbeğindeyken Süleymanpaşadan almak zorunda kalsaydın. kamyonların onca yolu gidip gelseydi emin olki sende bana zulüm ediyor derdin.

Ahmet kardeşim büyük şehirdeki yanlışlıkları görmemeye, duymamaya devam ettikçe çok sürmez  yakında banada zulmediyor demeye başlarsın...

Anahtar Kelimeler:
  • 1
    SEVDİM
  • 8
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BAŞKAN YÜKSEL “KADİR ALBAYRAK’IN DOĞRU İŞ YAPMA GİBİ BİR MEZİYETİ YOK”Önceki Haber

BAŞKAN YÜKSEL “KADİR ALBAYRAK’IN DOĞRU İ...

Tekirdağ'da devrilen taksideki 6 kişi yaralandıSonraki Haber

Tekirdağ'da devrilen taksideki 6 kişi ya...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar