282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.586
EURO34.8048
ALTIN2489.5

SORUNLARI YÖNETEMEYEN BİR BÜYÜKŞEHİR İLE KARŞI KARŞIYAYIZ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
SORUNLARI YÖNETEMEYEN BİR BÜYÜKŞEHİR İLE KARŞI KARŞIYAYIZ
Abone ol
Hayrabolu’da düzenlenen Ak parti İl Başkanlığı istişare toplanışında konuşan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan son günlerde kamuoyu gündemine düşen Büyükşehir Belediyesi çöp berteraf tesisinin yeri hakkında açıklamada bulundu.Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan ‘Son günlerde kamuoyuna yansıyan Büyükşehir belediyesine ait bir sorun var. Ve bu sorun şu anda Tekirdağ ilinin en büyük problemlerinden birisi oldu’ dedi.

SORUNLARI BİZİM ÇÖZMEMİZİ İSTİYORLARSA O KOLTUKLARDA OTURMASINLAR

 

Büyükşehir belediyesi doğru düzgün yönetilmediği için bu güne kadar sürekli yol problemleri yaşandığını belirten Özcan ‘ Şimdi çöp Tekirdağ için büyük problem oldu. Karşımızda sorunları yönetemeyen bir Büyükşehir var. Sorunların çözümünü bizim bulmamızı istiyorlarsa o koltuklarda oturmasınlar. ‘ dedi.

 

GELİŞMİŞ ŞEHİRLER ÇÖP PROBLEMİNİ 10 YIL ÖNCE ÇÖZDÜ

Anadolu’nun gelişmiş ülkelerinin çöp problemini 10 yıl önce çözdüğünü belirten AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan Buralarda çöp belediyeler için iyi bir gelir kapısıdır. Belediyeler çöp gelirlerinden %70 oranında pay alıyor. Bizde ise bu oran %10’da seyrediyor. Tekirdağ Büyükşehir belediyesinin doğru zamanlarda doğru kararlar alamamak gibi bir zaafı var. Şu anda tüm vatandaşlarımız işlerini güçlerini bıraktılar sizin beceremediğiniz çöp sorunu ile uğraşıyorlar. Beceremiyorsanız o koltuklardan kalkın ve bize bırakın’ dedi.

 

ÇTSO BAŞKANI VOLKAN SANAYİ İLE Mİ YOKSA ÇÖP SORUNU İLE Mİ UĞRAŞSIN

 

Özcan ‘Bugün artık kanaat önderleri tek tek açıklama yapmaya başladı. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İzzet Volkan Çorlu’da ticaretle mi, sanayi ile mi, gelişmişlikle mi uğraşsın yoksa sizin beceremediğiniz çöp sorunu ile mi.?

 

TECRÜBEMİZ VE ZEKAMIZ İLE SİZE YOL HARİTASI ÇİZEBİLİRİZ

Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan Büyükşehir belediyesi olarak Bu çöp sorununu çözmekle mükellefsiniz diyerek ‘ Tekirdağlılara zulüm ediyorsunuz. Neden bu çöp sorununu bugüne kadar çözmediniz.  Büyükşehir belediyesinin meselesi bunu çözmek. Biz bu konularda size bilgilendirecek fikirler verebiliriz, sizlere çözüm önerilerimiz olabilir. Potansiteli çok yüksek bir şehir de yaşıyoruz, sayın Büyükşehir belediye başkanı belki 3 noktada bu çöpleri toplamanız doğru olabilir. Öneride bulunabiliriz, çözemeyecekseniz, size bu konuda aklımızla tecrübemizle zekamızla ve gün görmüşlüğümüz ile size bir yol haritası çizebiliriz.’ Dedi.

 

 

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Yüksel kiraz üreticisine bereketli hasatlar dilediÖnceki Haber

Başkan Yüksel kiraz üreticisine bereketl...

Dezenfeksiyon çalışmaları ara vermeden devam ediyorSonraki Haber

Dezenfeksiyon çalışmaları ara vermeden d...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar