282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.5671
EURO34.8565
ALTIN2434.1

SPORSEVERLER SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASINA TEPKİLİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
SPORSEVERLER SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASINA TEPKİLİ
Abone ol
Çorluspor 1947 Spor Kulübü 6 Mart tarihi saat 14.00`da General Basri Saran stadında karşılaşacağı Çorlu Kültürspor maçı öncesi il disiplin kurulu tarafından verilen seyircisiz oynama cezası ile adeta şoku yaşadı.

OLAY YOK. CEZA VAR.

TFF Tekirdağ İl Disiplin Kurulu`nun 24.02.2022 tarihli 19 numaralı kararında Çorluspor 1947 Kulübünün 20.02.2022 tarihinde oynanan Kapaklı Sitespor kulübü müsabakasında ki hadiseler nedeniyle kendi evinde oynayacak olduğu ilk müsabakada 1 maç seyircisiz oynama cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir” ifadelerine yer verildi. Sezon başından beri oynadığı 9 karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak 27 puan toplayan Çorluspor 1947 Kulübü bu hafta sonu 24 puanla 2. Sırada bulunan Çorlu Kültürspor maçı öncesi seyircisiz oynama cezasıyla karşı karşıya kaldı. Sahasında ki Kapaklı Sitespor `u konuk eden Çorluspor 1947 Kulübü`nün sahasından 1-0 lık galibiyetle ayrıldığı müsabaka sonunda maçın gözlemcisinin raporu doğrultusunda seyirci olayları nedeni ile 1 maç seyircisiz oynama cezası aldığı belirtildi.

Zamanlaması manidar ceza

Bu sene aldığı başarılı sonuçlarla Çorlu halkının büyük desteğini alan Çorluspor 1947 Kulübü iç saha maçlarında yaklaşık 4 bin kişilik taraftarı önünde oynuyor. Sezon başından bugüne kadar iç ve dış saha maçlarında hiçbir olumsuz durumla karşılaşmayan Çorluspor 1947 Kulübünün hafta sonun oynayacağı Çorlu Kültür spor maçı öncesi seyircisiz oynama cezası alması kafalarda soru işareti bırakırken sporseverler tarafından da tepki ile karşılandı. Sporseverler cezanın zamanlamasını ise manidar bulduklarını sözlerine eklediler.

PARA CEZASINA ÇEVRİLMELİDİR

Para cezası beklenirken seyircisiz oynama cezasının çok ağır bir yaptırım olduğu dikkatlerden kaçmazken galip gelinen maç sonrası sahada nasıl bir hadisenin saha kapatma cezasına neden olacağının cevabı kafaları karıştırdı. Çorluspor 1947 Kulübüne tebliğ edilen ceza sonrası yönetim kurulunun Türkiye Futbol Federasyonu Amatör futbol disiplin kuruluna kulüp avukatınca ağır cezaya itiraz ettiği öğrenildi. Spor camiası ise Çorluspor 1947 kulübünün ve binlerce taraftarının hafta sonu oynanacak olan futbol şöleninden mahrum kalmaması için cezanın paraya çevrilmesini bekliyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BAŞKAN ALBAYRAK, TOPLU TAŞIMA SİSTEMİNİN PAYDAŞLARI İLE BİR ARAYA GELDİÖnceki Haber

BAŞKAN ALBAYRAK, TOPLU TAŞIMA SİSTEMİNİN...

Kırklareli’de ormanda erkek cesedi bulunduSonraki Haber

Kırklareli’de ormanda erkek cesedi bulun...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar