282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Şubat Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şubat Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
Abone ol
Çorlu Belediyesi Şubat ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.Meclis Toplantı Salonu'nda Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Şubat ayı olağan meclis toplantısında alınan kararlar şu şekilde oldu:

- Gayrimenkul Satış Komisyonu’na Feray Karagöz'ün asil, Ateş Akdere'nin yedek üye olarak seçilmesi oy birliğiyle kabul edildi.

- Kadro ve derece değişiklikleri görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

- Çorlu Belediyesi ile kurumlar arasında imzalanan protokoller gereği güvence bedelinin banka teminat mektubu olarak karşılanabilmesi için Belediye Başkanına yetki verilmesi konusunun görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

- Okul binalarında kullanılmak üzere bilgisayar ve yazıcı ihtiyacının karşılanması konusu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

- Amatör spor kulüplerine nakdi yardım yapılması konusu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

- Mülkiyeti İdaremize ait olan İlçemiz Sarılar Mahallesi’ndeki bir parselin İmar Barışı Yasası kapsamında satışının yapılması hususu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

- Belediyemizin müşterek hissedar olduğu İlçemiz Kazımiye Mahallesi’nde bulunan parselin imar planlarında belediye hizmet alanında kalması dolayısıyla Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğüne devri hususunun görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

- Mülkiyeti belediyemize ait olan İlçemiz Hatip Mahallesi’ndeki bir parselin Özel Eğitim ve Öğretim Kurumu olarak kullanılmak üzere irtifak hakkı kurularak tahsis edilmesi talebinin görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesi oy çokluğuyla kabul edildi.

- Mülkiyeti İdaremize ait olan Atatürk Kent Enstitüsünün 1. katında bulunan 117.70 m²'lik bağımsız bölümün Çorlu Beleediyesi Personel A.Ş.ne kiralanması hususu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

- İmar Komisyonu Raporu Meclis Üyesi Cihan Kaygusuzoğlu tarafından okundu ve oy birliğiyle kabul edildi.

- Ek gündem maddesi olarak meclis gündemine oy birliğiyle alınan Plan ve Bütçe Komisyonu raporu Meclis Üyesi Değer Kara tarafından okundu ve rapor oy birliğiyle kabul edildi.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
HAYRABOLU BELEDİYESİ DURMUYOR ÇALIŞIYORÖnceki Haber

HAYRABOLU BELEDİYESİ DURMUYOR ÇALIŞIYOR

Cumhur İttifakı Adayı Serkan Erçili Sahada Hız KesmiyorSonraki Haber

Cumhur İttifakı Adayı Serkan Erçili Saha...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar