282 üst
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3145
EURO35.118
ALTIN2279.2

HAYRABOLU BELEDİYESİ DURMUYOR ÇALIŞIYOR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
HAYRABOLU BELEDİYESİ DURMUYOR ÇALIŞIYOR
Abone ol
2014 Yerel seçimlerde göreve gelen Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu ekibi ile birlikte Beş yıl içerisinde İlçede büyük değişime imza atan işler yaptığı, partili partisiz halkın büyük çoğunluğunun taktirini kazandı. 2019 yerel seçimler için tekrar aday gösterildi. Halkın büyük taktirini toplayan Altayoğlu seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Altayolu son olarak yaptıkları çalışmalarla ilgili gazetemize açıklamalarda bulundu.

Hayrabolu Belediyesi olarak belediyecilik hizmetlerinin yanında kültürel etkinlikler içinde son derece önemli çalışmalar yaptıklarını ifade eden Başkan Fehmi Altayoğlu Kültür Akademisi projesinden, Bayanlara yönelik kültür gezileri, Kapalı Pazar yeri, Açık, Kapalı Düğün salonu ve kafeteryalar olmak üzere bir çok proje hakkında bilgiler verdi.

HÜSEYİN SELAHATTİN ALİ MORALI KÜLTÜR AKADEMİSİ PROJESİ HAYATA GEÇİYOR

Sosyal belediyecilik anlayışını belirterek, Hayrabolu’da yaşayan öğrenci, genç ve yetişkin insanların sosyal, kültürel ihtiyaçlarını ve kişisel gelişimini desteklemesi amacıyla kurulacak Hüseyin Selahattin Ali Moralı Kültür Akademisi projesini hayata geçiyoruz.

Seçim zamanı verdiğimiz sözleri tek tek yerine getirdiklerini aktaran Altayoğlu, " İlçemizin hayırseverlerinden Hüseyin Selahattin Ali Moralı'nın 5 katlı apartmanını belediyemize bağışlayarak, yaptığımız tadilat çalışmalarıyla projemizin son aşamasına geldik. Vatandaşlarımızın yararlanabileceği sanat ve kurs faaliyetlerinin sürekli olacağı bir yer haline getiriyoruz. Kütüphane, çok amaçlı eğitim sınıfları, bilgisayar sınıfları yemek sınıfları, spor sınıfları, kreş, ebru sanatı, gitar, resim, İngilizce kurslarının yanı sıra tiyatro ve koromuz da burada çalışmalarına devam edecek. Buradan 7'den 70'e birçok vatandaşımız yararlanabilecek. En önemli hizmet insana yapılan hizmettir' anlayışına sahibiz.” Dedi.

BAYANLARA YÖNELİK KÜLTÜR GEZİLERİ

Kültür gezilerinin önemli bir etkinlik olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, bayanlara yönelik düzenlenen kültür gezisi ile ülkemizin tarihi ve kültürel değerlerini tanıtmak, bayanlar arasında birlik ve beraberliği artırmak hedefinde olduklarını söyledi.

Hayrabolu Belediyesinin sosyal belediyecik anlayışı ile bir Belediye olacağına dikkat çeken Başkan Altayoğlu, “Bayanlarımıza yönelik böyle bir etkinliği hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Özellikle geziye gitme şahsı bulamamış bayanlarımız, gezilere büyük ilgi gösteriyor. Böyle bir hizmete öncülük etmenin heyecanı ve sevinci içerisindeyiz. Geziden dönen bayanların düşüncelerinin bizlere olumlu yansıması sosyal belediyecilik anlamında bizleri yeni projeleri hayata geçirmeye itiyor. İnşallah daha güzel projeler üreterek halkımıza sunarız” dedi.

İstanbul, Çanakkale, Edirne, Bursa, Eskişehir, Ankara, Kırklareli, Şarköy, Malkara, Saray bir çok illerimize ve ilçelerimize bir çok gezi düzenleyerek, bugüne dek 12 bin vatandaşımız gezilere katılmış oldu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sıfır Atık Projesinde Öncü Olmaya Devam EdiyorÖnceki Haber

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sıfır Atı...

Şubat Ayı Meclis Toplantısı GerçekleştirildiSonraki Haber

Şubat Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştir...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar