282 baskı
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3461
EURO35.1203
ALTIN2311.1

Süleymanpaşa Belediye Başkanından gençlere dev konser

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Süleymanpaşa Belediye Başkanından gençlere dev konser
Abone ol
Süleymanpaşa Belediyesi, üniversite sınavına hazırlanan lise son sınıf öğrencileri başta olmak üzere tüm gençlere yönelik dev bir konser organize etti.

Sahil Dolgu Alanda gerçekleşen Gençlik Konserinde, DJ performansının ardından son dönemin sevilen müzik topluluklarından İkilem sahne aldı. Konser alanını dolduran üniversite adayları ve gençler, gönüllerince eğlenerek unutulmayacak bir gece yaşadılar.

BAŞKAN YÜKSEL GENÇLERE YAPILAN YATIRIMLARI ANLATTI

İkilem konseri öncesi DJ performansı ile dans ederek eğlenen gençler, sınav stresini bir günlüğüne geride bırakmanın mutluluğu ile kendilerinden geçtiler. DJ performansının ardından sahneye gelen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, gençlerin yoğun alkış ve tezahüratları ile karşılaştı. Dört yıllık görev süresince en büyük yatırımı gençlere yaptıklarını, 50’den fazla spor tesisi, yurtiçi ve yurtdışı geziler, Paşa Öğrenci Kart ile ücretsiz ulaşım ve internet, ücretsiz deneme sınavları gibi gençlere yönelik sayısız proje ve hizmetler ürettiklerini vurgulayan Başkan Yüksel, gençlere üniversite sınavlarında ve eğitim hayatlarında başarılar diledi.

GENÇLERİN JESTİ BAŞKANI DUYGULANDIRDI

Konser alanını dolduran gençler, konuşma sırasında Duman grubunun Senden Daha Güzel isimli şarkısını hep bir ağızdan söylemeye başlayarak Başkan Yüksel’e sevgilerini ifade eden pankartlar açtılar. Dev Türk bayrağı seyirciler arasında dalgalanmaya başlayınca gözyaşlarına hakim olamayan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, gençlerin hazırladığı bu mizansen ve jest karşısında sahnede duygu dolu anlar yaşadı.

YÜKSEL’DEN GENÇLERE BÜYÜK HEDEF TAVSİYESİ

Gençlere, büyüklere saygı duymayı ancak bildikleri yolda çok çalışarak ilerlemeleri tavsiyesinde bulunan Başkan Yüksel, kötü alışkanlıklardan uzak durmaları, büyük hedefler kurmaktan korkmamaları ve bu hedeflere ulaşmak için çaba göstermeleri çağrısını dile getirdi.

Konuşmasının ardından sahneyi İkilem grubuna bırakan Yüksel, konseri gençlerle birlikte izledi. Gençlerin Yüksel’e sevgi gösterileri konser boyunca da devam etti. Gençlerin fotoğraf çektirme taleplerini kırmayan Başkan Yüksel, gençlerle bol bol poz verdi.

YÜKSEL: “İYİ Kİ VARSINIZ GENÇLER”

Özellikle lise son sınıf öğrencilerinin sınav stresinden bir süreliğine uzaklaşmaları amacıyla Gençlik Konseri organize ettiklerini ifade eden Başkan Yüksel, konserin ardından yaptığı açıklamada, “Yeni Türkiye Yüzyılının mimarları; gururumuz, umudumuz, geleceğimiz olan gençlerimiz için düzenlediğimiz Gençlik Konserinde, Süleymanpaşa’mızın gençleriyle kucaklaştık. Sevilen müzik grubu İkilem’i ağırladığımız şehrimizde, doyasıya eğlenen on binlerce gencimizle birlikte eğlendik. Üniversite sınavına hazırlanan kardeşlerimizin moral depoladığı etkinlikte, gençlerin şahsıma yönelik hazırladıkları sürprizle duygu dolu anlar yaşadık. Bizlere bu güzelliği yaşatan gençlerimize can-ı yürekten şükranlarımı sunuyorum. İyi ki varsınız gençler,” ifadelerine yer verdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
SMA’lı Yaren’in kampanyası tamamlandı; tedavi için Dubai’ye gidiyorÖnceki Haber

SMA’lı Yaren’in kampanyası tamamlandı; t...

20 yaşındaki Merve, evinde ölü bulunduSonraki Haber

20 yaşındaki Merve, evinde ölü bulundu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar