282 üst
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3448
EURO35.0986
ALTIN2306.9

Süleymanpaşa Belediye Konservatuvarı ek kontenjanla öğrenci alacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Süleymanpaşa Belediye Konservatuvarı ek kontenjanla öğrenci alacak
Abone ol
Süleymanpaşa Belediye Konservatuvarı, ek kontenjanla belirli bölümlere misafir öğrenci alacak. Trakya’nın tek belediye konservatuvarı olma özelliğine sahip olan Süleymanpaşa Belediye Konservatuvarı, 2021-2022 eğitim-öğretim yılında misafir öğrenciler için bazı bölümlerde ek kontenjan açtı. Mülakatla alınacak olan misafir öğrenciler, Kanun, Ud, Klarnet, Bağlama, Keman, Çello, Çalgı Yapım ve Bale bölümlerine başvuruda bulunabilecekler.

Süleymanpaşa Belediye Konservatuvarı ek kontenjan başvuruları için kurumun resmi Facebook sayfası olan https://www.facebook.com/spasakonservatuvar adresinden özel mesaj yoluyla talepte bulunabilecek. Başvuru yapan adaylar, isim ve soy isim, yaş, telefon ve hangi bölüme kayıt yaptırmak istedikleri bilgilerini mesaj yoluyla iletecek. Daha sonra konservatuvar yetkilileri tarafından adaylar aranarak kayıt başvuruları tamamlanacak.

Başvuru için son tarih 22 Aralık 2021 Çarşamba olarak belirtildi. 25-26 Aralık Cumartesi-Pazar tarihlerinde ise tek aşamalı mülakat gerçekleştirilecek.

ŞEF DEMİRCİ: “TÜM SÜLEYMANPAŞALILARI BEKLİYORUZ”

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Süleymanpaşa Belediye Konservatuvarı Şefi Salih Demirci, “Süleymanpaşa Belediye Konservatuvarımız kurulduğu 2014 yılından bu yana altın çağını yaşamakta. İki yıl önce Namık Kemal Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarıyla yapılan işbirliği protokolünce artık mezuniyet belgelerimiz farklı bir resmiyet kazandı ve ilk meyvelerini de vermeye başladı. Bu yıl mezun olan bir öğrencimiz Çatalca Belediyesinde Eğitmen olarak göreve başladı.  Pandemi dönemi boyunca derslerine çevrimiçi olarak ara vermeden devam eden tek belediye konservatuvarı özelliğini taşıyan kurumumuzun Ses Eğitimi Bölümü  öğrencilerinden Neslişah Coşkun ise Haliç Üniversitesi Türk Müziği Ses Eğitimi Bölümünü  tam burslu olarak, bu yıl birincilikle mezun ettiğimiz öğrencimiz Anı Doğa Yılmaz da Bahçeşehir Üniversitesi Konservatuvarını % 50 bursla  kazandı. Tiyatro bölümümüz bu yıl Usta Oyuncu ve Rejisör Ahmet Yenilmez ile yeniden açıldı. Sanatın her alanında daima ürün veren bir okul olmayı amaçladık. Umuyoruz ki yeni dönemde sağlık ve sıhhatle yeni projelere imza atacağız. Bu büyük ailede yerini almak isteyen tüm Süleymanpaşalıları, Tekirdağlıları ve tüm Trakya’yı bekliyoruz,” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MÜSİAD Tekirdağ Başkanı Ramazan Doğan, 2022 yılı asgari ücret zammına ilişkin değerlendirmelerde bulundu:Önceki Haber

MÜSİAD Tekirdağ Başkanı Ramazan Doğan, 2...

Tekirdağ’da 360 litre ’sahte içki’ ele geçirildiSonraki Haber

Tekirdağ’da 360 litre ’sahte içki’ ele g...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar