282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.496
EURO34.9443
ALTIN2429.3

Süleymanpaşa Belediyesi Ak Çözüm Merkezi hizmete açılıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Süleymanpaşa Belediyesi Ak Çözüm Merkezi hizmete açılıyor
Abone ol
Süleymanpaşa Belediyesi, vatandaşlara daha hızlı ve çözüm odaklı hizmet verebilmek amacıyla Ak Çözüm Merkezi projesini hayata geçiriyor.

Ortacami Mahallesi Yeni Çarşı Sokak’ta bulunan Ek Hizmet Binası’nın giriş katında hayata geçirilen Süleymanpaşa Belediyesi Ak Çözüm Merkezi, 11 Eylül Cuma saat 18.00’da düzenlenecek törenle hizmete açılacak. Açılış töreni salgın tedbirlerine uygun şekilde maske kullanımı ve sosyal mesafe kuralları çerçevesinde gerçekleştirilecek.

YÜKSEL: “DAHA HIZLI VE ETKİLİ BELEDİYECİLİK İÇİN ADIM ATIYORUZ”

Süleymanpaşa’da yaşayan herkesin belediyecilik hizmetlerinden daha hızlı yararlanmasını sağlayacak, her türlü talep, şikâyet ve öneriyi ilgili birimlere hızla ileterek, en kısa sürede gereğini yapıp geri dönüş sağlayacak olan Ak Çözüm Merkezi’nin, vatandaşı ve vatandaşın taleplerini merkeze alan Gönül Belediyeciliği anlayışının bir sonucu olarak ortaya çıktığını ifade eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, daha hızlı ve etkili bir hizmet ortaya koyacakları önemli bir adımı attıklarını belirtti.

Yüksel, “Göreve geldiğimizde yaptığımız ilk şey, imarla ilgili başvurularda haftalarca belge bekleyen vatandaşlarımızın sorununu çözerek imar durum belgesini 1 iş gününde vermek olmuştu. Şimdi de tüm belediyecilik işlemlerinde bürokrasiyi en aza indirerek, hemşehrilerimizin en hızlı şekilde işlemlerini gerçekleştirebilecekleri, sorunlarına doğru çözümleri ya da çözüm adreslerini bulabilecekleri bir hizmet olan ve belediye olarak çok önemsediğimiz Ak Çözüm Merkezimizi şehrimize kazandırıyoruz. Hemşehrilerimiz gelip bize anlatacak, Allah’ın izniyle biz belediye olarak çözüme kavuşturacağız. Açılışımıza tüm halkımızı davet ediyorum. Şimdiden hepimize hayırlı olsun,” açıklamasında bulundu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kol ve ceplerindeki maskeleri polisi görünce alelacele taktılarÖnceki Haber

Kol ve ceplerindeki maskeleri polisi gör...

Saros'daki "su altı müzesi" dalgıçların ilgi odağı olduSonraki Haber

Saros'daki "su altı müzesi" dalgıçların...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar