282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Süleymanpaşa Belediyesi Kış Okulu yeni dönem kayıtları başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Süleymanpaşa Belediyesi Kış Okulu yeni dönem kayıtları başladı
Abone ol
Süleymanpaşa Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da çocuklar için Kış Okulu ve yetişkinler için de Mesleki ve Kişisel Gelişim kurslarına devam ediyor. Yeni dönem kurs kayıtları için başvurular başladı. Son tarih 3 Ekim Pazartesi.

Süleymanpaşa Belediyesi, her yıl düzenlediği ve hem çocuklar hem de yetişkinler tarafından büyük ilgi gören kış dönemi kurslarını 2022-2023 döneminde de başlatıyor. Çocuklar için Kış Okulu adı altında sportif ve sanatsal kurslar düzenleyen Süleymanpaşa Belediyesi, yetişkinler için de Mesleki ve Kişisel Gelişim Kurslarını hayata geçiriyor.

KIŞ OKULLARI 7-12 YAŞ ARASI ÖĞRENCİLERİ BEKLİYOR

Kış Okulları, 7-12 yaş arası çocuklara yönelik olarak hazırlanmakla birlikte, 6-7 yaş için de Ritim ve Orff Atölyesi ile Çocuk Atölyeleri de Kış Okulu bünyesinde yer alacak. 2022-2023 eğitim döneminde çocuklar için Kültür ve Spor olmak üzere iki kategori altında, okul öncesi ile birlikte tam 27 farklı branşta kurs açılıyor. Kültür kategorisinde; Bağlama, Keman, Piyano, Gitar, Tiyatro, Resim, Halk Oyunları, İngilizce, Bilgisayarlı Robotik Kodlama ve Akıl-Zekâ Oyunları olarak 10 branşta eğitim verilecek. Spor kategorisinde ise Yüzme, Boks, Buz Pateni, Futbol, Basketbol, Voleybol, Judo, Karate, Tekvando, Güreş, Tenis, Geleneksel ve Olimpik Okçuluk, Sualtı Sporları ve Satranç olmak üzere 15 farklı branş için kayıt başvurusunda bulunulabilecek.

YETİŞKİNLER İÇİN MESLEKİ VE KİŞİSEL GELİŞİM KURSLARI

18 yaş ve üzeri yetişkinlere yönelik Mesleki ve Kişisel Gelişim Kursları bünyesinde ise 13 farklı kurs açılıyor. Yeni hobiler edinmek ya da mesleki anlamda kendini geliştirmek isteyen vatandaşlar, yabancı dilden el sanatlarına, enstrüman eğitiminden geleneksel sanatlara kadar birçok farklı kurstan yararlanabilecek. Bu kurslar arasında; Piyano, Gitar, Bağlama ve Keman gibi müzik kursları, Tezhip ve Çinicilik gibi el sanatları eğitimleri, Amigurumi (Japon bebek yapım sanatı), İngilizce ve İşaret Dili eğitimi, Fotoğrafçılık, Giyim Öğretim Teknolojisi ve Biçki-Dikiş gibi mesleki eğitim kursları ile Pilates/Fitness kursu yer alıyor.

BAŞVURULAR İÇİN SON TARİH 3 EKİM PAZARTESİ

Kış Okulları ile Mesleki ve Kişisel Gelişim Kursları için başvurular Süleymanpaşa Belediyesi resmi internet sitesi olan www.suleymanpasa.bel.tr adresinden yapılabilecek. Başvurular için son kayıt tarihinin 3 Ekim 2022 Pazartesi olarak duyuruldu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 14 KASIM’DA İKİ ÖNEMLİ PROJEYİ HİZMETE SUNUYORÖnceki Haber

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 14 KASIM’DA İKİ ÖN...

Başkan Yüksel Yunanistan ziyaretlerinde bir dizi temasta bulunduSonraki Haber

Başkan Yüksel Yunanistan ziyaretlerinde...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar