282 üst
müge
Tekirdağ
DOLAR32.338
EURO35.0374
ALTIN2282.8

Süleymanpaşa Belediyesinde asgari ücret 5 bin TL oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Süleymanpaşa Belediyesinde asgari ücret 5 bin TL oldu
Abone ol
Süleymanpaşa Belediyesi, 2022 yılında kurumda çalışan personel için taban maaşı net 5 bin TL olarak belirledi.

HAK-İŞ Konfederasyonuna bağlı HİZMET-İŞ Sendikası ve Süleymanpaşa Belediyesi arasında imzalanan Toplu İş Sözleşmesi uyarınca belediyede çalışan en düşük maaşlı personel, aylık en az 5 bin TL maaş alacak. Böylece maaşlara hatırı sayılır zam yapılırken çalışanlar 2021 yılı enflasyon oranı üzerinde maaş artışı almış oldular.

BAŞKANLAR İMZALADI

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ile HİZMET-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Celal Yıldız’ın karşılıklı imzaları ile yürürlüğe giren Toplu İş Sözleşmesi Protokolü töreninde Sendika Avukatı Abdulkerim Çevik’in yanı sıra Süleymanpaşa Belediyesi HİZMET-İŞ Sendikası işyeri temsilcileri de hazır bulundu.

YÜKSEL: “ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMIZA HAYIRLI OLSUN”

Toplu İş Sözleşmesi sonrası açıklamada bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Süleymanpaşa Belediyesi olarak en düşük personel maaşımızı net 5 bin TL olarak belirledik. HAK-İŞ Konfederasyonuna bağlı HİZMET-İŞ Sendikasıyla gerçekleştirdiğimiz toplu sözleşmemizin, başta çalışma arkadaşlarımız olmak üzere tüm kurumumuz için hayırlara vesile olmasını dilerim,” diye konuştu.

YILDIZ’DAN YÜKSEL’E TEŞEKKÜR

HİZMET-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Celal Yıldız ise “Toplu Sözleşme görüşmelerimiz sırasında kurumun imkânları dâhilinde her türlü fedakârlığı yapan ve kurum imkânlarını sonuna kadar kullanan Süleymanpaşa Belediye Başkanımız Sayın Cüneyt Yüksel’e gösterdiği yaklaşımdan ötürü teşekkür ediyor, emekçi kardeşlerimize, belediyemize ve sendikamıza hayırlı olmasını diliyorum,” açıklamasında bulundu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ergene Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı YapıldıÖnceki Haber

Ergene Belediyesi Şubat Ayı Olağan Mecli...

Kırklareli’de dereye devrilen otomobilde 1 kişi öldüSonraki Haber

Kırklareli’de dereye devrilen otomobilde...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar