282 baskı
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3313
EURO35.091
ALTIN2299.6

SÜLEYMANPAŞA OTOBÜS TERMİNALİ BASIN MENSUPLARINA TANITILDI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
SÜLEYMANPAŞA OTOBÜS TERMİNALİ BASIN MENSUPLARINA TANITILDI
Abone ol
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından, günümüz koşullarına ve vatandaşların ihtiyaçlarına uygun olarak inşa edilen Süleymanpaşa Şehirlerarası Otobüs Terminalinin tanıtımı ve işleyişi ile ilgili bilgilendirme amacıyla düzenlenen basın gezisi geniş çaplı bir katılımla gerçekleştirildi.

Tanıtım Gezisinde, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Erdin Eral tarafından, Süleymanpaşa Şehirlerarası Otobüs Terminali ile bilgiler basın mensupları ile paylaşılırken, Mimar Bülent Filiz de otogarın teknik bilgilerini aktardı. Bilgilendirici açıklamaların ardından Süleymanpaşa Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin tüm bölümleri basın mensuplarına gezdirilerek ayrıntılı bilgi paylaşımında bulunuldu, basın mensupların soruları yetkililer tarafından cevaplandırıldı.

SÜLEYMANPAŞA ŞEHİRLERARASI OTOBÜS TERMİNALİ 19 EKİM 2022 ÇARŞAMBA GÜNÜ İTİBARİYLE HİZMET VERMEYE BAŞLADI

Yeni Otogarın dün gece saat 00.00 itibariyle hizmet vermeye başladığını belirten Genel Sekreter Yardımcısı Erdin Eral, “Salı Gecesi, 1965 yılından beri ilimize hizmet veren Süleymanpaşa otogarımızda son seferlerini gerçekleştiren otobüsleri uğurladık. Söz verdiğimiz üzere, yapımını tamamlayarak Tekirdağ’ımıza kazandırdığımız yeni Süleymanpaşa Şehirler Arası Otobüs Terminalimizde ilk seferini gerçekleştiren otobüsü karşıladık.

19 Ekim 2022 çarşamba günü itibariyle yeni ve modern Süleymanpaşa Şehirler Arası Otobüs Terminalimiz faaliyete geçmiş bulunmaktadır. Günümüz koşullarına uygun olarak inşa ettiğimiz ve resmi açılışını 21 Ekim 2022 Cuma Günü Saat 14:00’te gerçekleştireceğimiz Süleymanpaşa Şehirler Arası Otobüs Terminalimizin kentimize ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Basın Tanıtım Gezisi toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

 

SÜLEYMANPAŞA ŞEHİRLERARASI OTOBÜS TERMİNALİ 35.000 M2 ALANA SAHİP

Süleymanpaşa Otogar Projesi, yaklaşık 35.000 m2 büyüklüğünde olup 15.000 m2 kapalı olan 20.000 m2 açık alana sahiptir. Terminal binası Toplam inşaat alanı ise 6.440 m2’dir.

Proje 1 Ana bina ve 1 otopark binası olmak üzere 2 yapıdan oluşmaktadır.

Ana bina yaklaşık 5000 m2 kapalı alana sahiptir. Binada bilet satış ofisleri, firma odaları, restoran, kafeterya, 150 kişilik konferans salonu, sığınak ve mekanik mahaller bulunmaktadır.

Otopark binası yaklaşık 10.000 m2 alana sahiptir. Otopark binasında 290 araçlık kapalı otopark’ın yanı sıra lastik tamir yağlama ünitesi v.b araç bakım merkezi, şehir içi minibüsleri ve belediye otobüslerinin durak ve aktarma merkezi bulunmaktadır.

Açık alanlarda şehirlerarası yolcu otobüs peronları, ilçe ve köy minibüslerinin peronları, otobüs ve minibüs park alanları mevcuttur.

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Saray’da Muhtarlar Günü törenle kutlandıÖnceki Haber

Saray’da Muhtarlar Günü törenle kutlandı

Cumhuriyet Coşkusu Ergene’de Bir Başka YaşanacakSonraki Haber

Cumhuriyet Coşkusu Ergene’de Bir Başka Y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar